Garatge Plana Girona-Barça: Triomf sòlid a domicili (1-5)

Garatge Plana Girona-Barça: Triomf sòlid a domicili (1-5)

Els d’Edu Castro s’imposen a Girona en un partit molt seriós dels culers i sumen el cinquè triomf en sis partits

Victòria blaugrana a Girona (1-5). Un partit en el qual els culers han transformat la superioritat i bon joc en gols. Aitor Egurrola, que aquest dissabte fa 22 anys del seu debut, ha firmat una bona actuació sota pals. El Barça ha sumat així un nou triomf en el partit número 150 d’Edu Castro a la banqueta blaugrana. El Girona ha tingut l’absència de David Carles.

Domini blaugrana

El partit no ha pogut començar millor per als interessos blaugranes. I és que Ignacio Alabart ha avançat als homes d’Edu Castro rematant de primeres una assistència de Helder Nunes als 50 segons de joc. El Barça ha seguit buscant ampliar el marcador i ha estat a punt de fer-ho amb una falta directa a favor que Jõao Rodrigues, però no ha pogut transformar-la davant Jaume Llaverola.

La insistència culer ha trobat la seva recompensa en una bola rebutjada per Jaume Llaverola i que Sergi Panadero ha aprofitat per situar el 0-2. L’efectivitat blaugrana s’ha transformat en el 0-3 de Helder Nunes, amb un xut llunyà de cullera als 22 minuts de joc.

Victòria en un dia històric

En el 22è aniversari del debut d’Aitor Egurrola el porter culer ha firmat un gran matx. El Barça ha pogut ampliar l’avantatge a la segona meitat en el partit 150 d’Edu Castro a la banqueta culer. El Girona ha retallat diferències amb una diana de David Gelmà.

Els blaugranes han aconseguit el quart gol en una acció en la qual Helder Nunes ha aixecat i picat la bola per firmar un gran gol. Egurrola ha seguit mostrant-se molt sòlid sota pals i ha aturat la falta directa servida per Gerard Pujol i generada per la desena falta culer.

Abans del final del matx Jõao Rodrigues ha rematat una bola morta dins l’àrea per situar el definitiu 1-5 (min 47). Un triomf que suposa la cinquena victòria en sis partits del Barça a l'OK Lliga.

Fitxa del partit:

Garatge Plana Girona, 1
Barça, 5

Garatge Plana Girona: Jaume Llaverola, Humberto Mendes, Gerard Pujol, David Gelmà i Xevi Gurri –cinc inicial-, Alex Grau, Pau Palacin i Ramon del Campo.

Barça: Aitor Egurrola, Pablo Alvarez, Pau Bargalló, Ignacio Alabart i Helder Nunes –cinc inicial-, Matias Pascual, Sergi Panadero, Nil Roca i Joao Rodrigues.

Gols: 0-1, Ignacio Alabart (min 1); 0-2, Sergi Panadero (min 17); 0-3, Helder Nunes (min 22); 1-3, David Gelmà (min 32); 1-4, Helder Nunes (min 43); 1-5, Jõao Rodrigues (min 47).

Àrbitres: Oriol Perez i Albert Marquez. Faltes: Targeta blava als locals Humberto Mendes i David Gelmà i al blaugrana Nil Roca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut