Barça – Noia Freixenet: El desig de començar una nova etapa al Palau!

Barça – Noia Freixenet: El desig de començar una nova etapa al Palau!

(13.30 hores, Barça TV) L’equip blaugrana té una prova exigent després de deixar enrere la derrota contra el Liceo

La derrota del 12 d’octubre contra el Liceo ja forma part del passat. Va registrar en la memòria blaugrana la tercera millor ratxa de la història de la secció (64 partits i 1.290 dies sense perdre al Palau) i ara arriba l’oportunitat d’iniciar una nova etapa triomfant.

El rival serà el Noia Freixenet (13.30 hores, Barça TV & OKliga.TV), que es presentarà al feu barcelonista (a porta tancada) després d’haver-se imposat en els dos últims duels contra Igualada (3-5) i Taradell (7-1). És per això que Edu Castro espera rebre “el Noia de sempre”. És a dir: “un equip molt competitiu, intens, ràpid i molt estructurat en atac”.

El tècnic blaugrana ha destacat també que el Noia Freixenet “té un grandíssim entrenador”. “Els equips de Ferran López són molt complicats” i ha posat com a exemple el duel de la final de la Lliga Catalana (3-7). Ignacio Alabart també ha recordat el partit disputat a Vic el mes de setembre com un duel “molt intens” davant un rival “que té les coses molt clares”.

Castro també ha subratllat la “barreja de jugadors experts i joves amb una qualitat espectacular”, tenint present el bon rendiment de les incorporacions d’Adrià Ballart i Roc Pujadas (3 i 5 gols). El màxim golejador del conjunt de Sant Sadurní és l’exblaugrana Xavi Costa (8) i també s’ha de tenir en compte la qualitat d’homes com Jordi Ferrer, Aleix Esteller i Pol Manrubia.

La plantilla barcelonista ha realitzat aquest dissabte l’últim entrenament previ al partit d’aquest diumenge. Ignacio Alabart s’ha mostrat “confiat en el que estem fent” i amb una gran motivació per “tornar a guanyar al Palau després del cop dur contra el Liceo (3-4)” i de la bona reacció a Vendrell (4-8).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut