Vendrell – Barça: Pluja de gols per retrobar-se amb la victòria (4-8)

Els culers guanyen amb autoritat en un partit trepidant d’inici a fi i recuperen el camí del triomf a l’OK Lliga

Gran victòria del Barça (4-8). Els culers es retroben amb la victòria a l’OK Lliga amb una gran reacció davant el Vendrell en un partit trepidant i plegat de gols. Les dianes de Joao (4), Pablo Álvarez (2), Bargalló i Matias Pascual han donat el triomf als d’Edu Castro.

Inici advers

El matx ha iniciat de manera desfavorable per als culers, amb una blava per a Bargalló als cinc minuts de joc, tot i que Lluís Ferrer ha fallat la falta directa davant Sergio Fernández. Tot i així, els locals han aprofitat la superioritat numèrica per avançar-se al marcador mitjançant Xavi Crespo en una bona acció dins l’àrea (1-0, min. 7).

La reacció blaugrana no s’ha fet esperar i només quatre minuts després, Joao Rodrigues, amb un xut ras de cullera, ha tornat a igualar el matx (1-1, min. 11). I pocs minuts després, xut exterior d’Helder Nunes i de nou Joao, desviant el llançament, ha anotat el seu segon gol (1-2, min. 15). Sense temps a assimilar el gol, ha arribat el hat-trick del portuguès: bona recuperació de Joao, combina amb Nil Roca i marca dins l’àrea (1-3, min. 15).

Els culers han pogut ampliar l'avantatge, però Bargalló ha fallat la falta directa i Helder Nunes un penal. El Vendrell ho ha aprofitat i ha tornat a ajustar el marcador amb un gol de Roc Llisa amb un xut creuat de cullera des de la frontal de l’àrea (2-3, min. 19), però Pablo Álvarez ha tornat a ampliar la diferència just abans del descans (2-4, min. 24), aprofitant la superioritat numèrica per la blava a Delriu.

El ritme golejador no s’atura

Després d’una primera part trepidant, la intensitat ha seguit vigent al segon temps i els gols han seguit caient: desena falta blaugrana i gol de Manu Necchi amb un xut de pala (3-4, min. 30). Un minut després, 15a falta local i gol de Bargalló de falta directa (3-5, min. 31). Sis minuts després, Pablo Álvarez, de penal, augmentaria la diferència amb el 3-6 (min. 37), però Curro Fernández ha tornat a retallar distàncies al contracop (4-6, min. 40).

De nou, però, el Barça ha tornat a obrir escletxa, aquest cop amb gol de Matias Pascual (4-7, min. 42), i tot seguit Joao culminava el seu pòquer amb el 4-8 (min. 44). Finalment, el marcador ja no es tornaria a moure i els culers han certificat un gran triomf que el permet tornar a sumar els tres punts, en la que ha estat la tercera victòria de la temporada a la Lliga.

Vendell, 4
Barça, 8

Vendrell: Álvaro Shehda, Xavi Crespo, Manu Necchi, Jan Escala i Curro Fernández -cinc inicial-. Lluís Ferrer, Iker Casado, Roc Llisa, Gerard Miquel.
Barça: Sergio Fernández, Panadero, Ignacio Alabart, Pau Bargalló i Pablo Álvarez -cinc inicial-. Matias Pascual, Nil Roca, Helder Nunes, Joao Rodrigues.
Gols: 1-0, Xavi Crespo (min. 7); 1-1, Joao Rodrigues (min. 11); 1-2, Joao Rodrigues (min. 15); 1-3, Joao Rodrigues (min. 15); 2-3, Roc Llisa (min. 19); 2-4, Pablo Álvarez (min. 24); 3-4, Necchi (min. 30); 3-5, Bargalló (min. 31); 3-6, Pablo Álvarez (min. 37, penal); 4-6, Curro Fernández (min. 40); 4-7, Matías Pascual (min. 42); 4-8, Joao Rodrigues (min. 44).
Àrbitres: Miquel Lapedriza i Josep Antoni Ribo. Faltes: 20-11