Pau Bargalló: “Fem un joc cada vegada més atractiu”

Pau Bargalló: “Fem un joc cada vegada més atractiu”

El jugador de Sant Sadurní es mostra molt motivat abans del duel d'aquest dilluns contra el Liceo

El Barça ha començat l’OK Lliga amb bon peu. Sis punts de sis possibles. I també amb una versió d’hoquei que s’acosta al bon nivell mostrat abans del confinament. També es manté l’elevat nivell de forma de Pau Bargalló, MVP dels dos últims cursos, i autor fins ara de tres dianes i cinc assistències de gol. “Portem unes temporades molt bones i aquest inici està en la mateixa línia de joc i resultats, que és l’objectiu principal”, afirma el petit dels germans Bargalló.

En una entrevista amb Barça TV realitzada als Jardins de les Heures (Barcelona), el ‘8’ barcelonista considera que el sistema de joc dels tècnics busca constantment “l’excel·lència”. “Som fidels al nostre estil de joc i fem un joc cada vegada més atractiu. Nosaltres gaudim i la gent que ens veu també”. Bargalló també afegeix que “la clau és aquesta”. “Els resultats arriben però s’ha de demostrar que som el Barça i premiar el bon joc que fem”.

La Lliga Catalana guanyada a principis de setembre a Vic va permetre mesurar el nivell de joc de l’equip: “pensàvem que ens costaria tornar a jugar bé pel fet d’estar aturats tants mesos, però vam deixar el llistó molt alt gràcies al treball fet durant la temporada”.

La següent prova de l’equip arriba aquest dilluns (19.00 hores a porta tancada, Esport3, Barça TV i OKLiga.TV), amb el gran clàssic contra el Liceo. “Tenim moltes ganes que arribi aquest partit”. “El Liceo és un gran equip que s’ha reforçat molt bé amb les arribades de César Carballeira i Jordi Adroher”.

L’últim duel contra els gallecs va ser precisament l’hivern anterior al Palau Blaugrana (9-3), amb un hat-trick del jugador de Sant Sadurní. En el final de l’entrevista, Bargalló demostra que té bona memòria per identificar les dianes del curs passat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut