Barça – Palafrugell: El desitjat retorn de l’OK Lliga!

Barça – Palafrugell: El desitjat retorn de l’OK Lliga!

(16.00 hores) El duel entre els blaugranes i els empordanesos dona el tret de sortida a la competició regular

Per fi, torna l’OK Lliga! L’edició anterior va finalitzar de forma sobtada, a la jornada 25, amb el Barça assolint el rècord de 24 victòries seguides en una temporada i amb onze punts per sobre del segon classificat, però sense poder acabar el curs. La federació va decidir atorgar el títol de campió al Barça i, tot i que la pandèmia segueix vigent sis mesos després, es torna a començar de zero amb la màxima ambició.

El Barça d’hoquei patins inicia aquest dissabte l’OK Lliga 20/21, amb el duel que l’enfrontarà al Palafrugell (16.00 hores, Barça TV i OKLiga.TV) en un Palau Blaugrana amb les portes tancades per motius sanitaris.

L’equip dirigit per Edu Castro ha realitzat aquest divendres l’última sessió prèvia al duel, ja sense el lesionat Sergi Llorca, amb una luxació a l’espatlla esquerra. El tècnic blaugrana ha lamentat aquesta baixa però també ha assegurat que l’equip “té els cinc sentits posats en començar bé” la competició “més important de l’any pel que fa al nombre de partits jugats”.

Castro ha valorat positivament la pretemporada, amb l’èxit de la Lliga Catalana i pel fet d’acostar-se al nivell de joc “que vam deixar en el moment de l’aturada”. En el mateix sentit s’ha expressat el capità Aitor Egurrola: “Hem fet una molt bona pretemporada, potser una mica més llarga de l’habitual, i tenim ganes de competir i de començar amb bon peu”.

El Palafrugell, de la seva banda, arribarà al Palau Blaugrana sense res a perdre. Els del Baix Empordà han mantingut bona part del bloc del curs passat, amb el porter Linu Luzón i homes com Marc Figa, Borja Ramon, Sergi Canet, Xavier Aldrich i Mikel Albeal. Ha tingut les baixes de Ferran Garcia, Pol Vives i Ruben Ruiz però ha incorporat Albert Querol, Edu Viella i Franco Ceschin.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut