El Barça ja coneix els seus rivals a la fase de grups de la Lliga Europea

El Barça ja coneix els seus rivals a la fase de grups de la Lliga Europea

El conjunt barcelonista iniciarà la competició continental el 7 de novembre

El Barça d’hoquei patins ja sap quin seran els seus rivals a la fase de grups de la Lliga Europea. Segons el sorteig realitzat aquest dissabte a Lisboa, el conjunt blaugrana ha quedat enquadrat dins el grup C com a cap de sèrie, amb l'SL Benfica, l'RHC Diessbach i el Ubroker H. Bassano 1954 com a rivals.

L’inici de la màxima competició continental serà el 7 de novembre contra el Benfica al Palau Blaugrana i l’últim serà el 13 de febrer davant el Bassano. En cas de classificar-se entre els dos primers del grup, disputaria els quarts de final el 13 de març i el 17 d’abril. La Final Four està prevista pels dies 15 i 16 de maig.

Sense campió en l’últim curs

La Lliga Europea 2019/20 va quedar-se sense campió per primera vegada a la història, degut a la pandèmia del Coronavirus. La competició va interrompre’s quan s’havia de disputar la sisena jornada de la fase de grups. En aquell moment, el Barça ja tenia assegurada la primera posició del seu grup i era l’únic dels setze equips de la competició que no havia perdut en els cinc primers compromisos.

L’OK Lliga, el proper repte

El conjunt dirigit per Edu Castro tornarà als entrenaments aquest dilluns amb l’objectiu de seguir preparant l’inici de l’OK Lliga (26 d’octubre contra el Palafrugell al Palau). Després de proclamar-se campió de la Lliga Catalana i de veure com se suspenia la Copa 2020, el Barça té com a repte començar amb bon peu la competició regular.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut