El Barça més golejador a la Lliga Catalana!

El Barça més golejador a la Lliga Catalana!

El campió de la competició catalana va marcar fins a 35 gols i en va encaixar només nou

La pandèmia del coronavirus va interrompre la temporada 2019/20 en un moment en que el Barça d’hoquei patins oferia un alt nivell de joc i una gran inspiració de cara a porteria. Ara, després del confinament i amb poques setmanes de preparació, l’equip ha tornat a competir amb més ganes que mai, oferint un joc molt intens i un elevat encert davant els porters. Així ho demostren els registres acumulats en els cinc duels de la Lliga Catalana Frit Ravich.

El conjunt entrenat per Edu Castro ha realitzat un total de 35 gols en cinc partits (mitjana de set gols per duel). Aquest és el millor registre del Barça des del retorn de la Lliga Catalana el 2015. I només és un gol menys que el rècord del Reus el 2016 (36 en sis partits).

En la primera edició de la Lliga Catalana del segle XXI, el conjunt blaugrana va realitzar 22 gols (es va perdre a la final contra el Vendrell). El 2016 en va fer 16 en quatre partits (la semifinal la va jugar el Barça B) i 2017 en van ser 22 (es va perdre la semifinal davant el Noia Freixenet). I en els últims tres cursos, amb el Barça d’Edu Castro proclamant-se campió, s’han marcat 21, 20 i 35 gols respectivament.  

Els autors d’aquestes 35 dianes, algunes convertides en autèntiques obres d’art, han estat Pau Bargalló (8), Pablo Álvarez i Joao Rodrigues (5), Ignacio Alabart i Sergi Panadero (4) i Matias Pascual, Nil Roca i Helder Nunes (3). En accions a bola aturada, s’han transformat dos dels quatre penals xutats i tres de deu faltes directes.

La majoria d’aquests gols han arribat després de jugades col·lectives, amb un total de 28 assistències: Helder NUnes (5), Pablo Álvarez i Joao Rodrigues (4), Matias Pascual, Pau Bargalló i Sergi Panadero (3), Ignacio Alabart (2) i Nil Roca i Sergi Llorca (1).

D’altra banda, en la porteria defensada per Aitor Egurrola i Sergi Fernández també s’ha realitzat una Lliga Catalana exemplar, encaixant només nou dianes en cinc partits. A bola aturada, no s’ha encaixat cap de les cinc faltes directes que han tingut els rivals i només ha pujat al marcador un dels tres penals en contra.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut