La felicitat de tornar a competir i de tornar a vèncer!

La felicitat de tornar a competir i de tornar a vèncer!

Edu Castro, els capitans Egurrola i Panadero i Matias Pascual es mostren molt satisfets pel paper blaugrana a la Lliga Catalana

Quan va iniciar-se la pretemporada, el 3 d’agost, el Barça d’hoquei patins es posava els patins amb la màxima incertesa. La pandèmia del Coronavirus obliga a viure el present, a tenir una planificació capaç d’adaptar-se a qualsevol contratemps i a seguir els protocols sanitaris. El dubte de si s’acabaria jugant la Lliga Catalana podia estar en la ment dels jugadors però, un mes després de l’inici del curs, el conjunt blaugrana ha sortit victoriós i amb molt bona nota de la Lliga Catalana Frit Ravich.

Al llarg de la competició, la plantilla s’ha mostrat eufòrica pel fet de tornar a competir després de gairebé sis mesos sense fer-ho. A més, s’ha fet guanyant amb un ritme molt elevat i fidel a un model de joc que ja ha ofert un excel·lent hoquei els últims cursos. “No sabem quin serà el futur i només podíem pensar en el present”, explicava Edu Castro després de guanyar la final davant el Noia Freixenet (3-7). “És la final en que més hem pogut mantenir el nostre estil”, subratllava el tècnic, satisfet per la capacitat de reacció de l’equip.

També ho expressava el capità Aitor Egurrola: “El 3-1 era molt injust però l’esport té aquestes coses i l’important és aixecar-se”. “L’equip no s’ha enfonsat i la reacció ha sigut molt bona”, comentava Sergi Panadero. Matias Pascual, autor de dos gols fantàstics, ha insistit en l’esforç coral: “Ha estat un gran treball de tots els companys, hem sabut patir i no hem deixat d’insistir i d’anar a porteria”.

“Dediquem el títol a l’afició”

La Lliga Catalana ha finalitzat amb el setè títol de la secció en aquesta competició, que ha viscut la seva primera edició sense públic a la grada. “Celebrar un títol amb un pavelló buit és molt estrany. Trobem a faltar els nostres aficionats i els nostres acompanyants habituals, juntament amb les penyes Meritxell i Sang Culé”, assegura l’entrenador Edu Castro, dedicant el títol a l’afició. “Va per a ells perquè els voldríem haver tingut amb nosaltres. Juguem per a ells i per l’escut que portem”. “Tenim al cap que és un títol important, encara que sigui de pretemporada. És el títol de la Federació Catalana i, per tant, té un valor afegit”.

Ara, l’equip té dues setmanes per preparar l’inici de l’OK Lliga (26 de setembre) i aquest dissabte 12 coneixerà els seus rivals a la fase de grups de la Lliga Europea.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut