Noia Freixenet – Barça: Campions de la Lliga Catalana! (3-7)

Els d’Edu Castro remunten en el marcador i s’acaben imposant per setena vegada en aquesta competició

Victòria que val un títol. El Barça aconsegueix la Lliga Catalana Frit Ravich per setena vegada després d’imposar-se al Noia Freixenet en un duel igualat i amb intercanvi de gols i domini del marcador entre els dos equips. Els d’Edu Castro han sabut capgirar el resultat i controlat el ritme del partit per acabar imposant-se 3-7. Un títol que suposa el número 74 d'Aitor Egurrola.

Igualtat màxima

Els primers minuts de joc han deixat veure en joc amb ritme i els dos conjunts buscant inaugurar el marcador, però els gols s’han fet esperar. També en part per les bones actuacions dels porters Aitor Egurrola, per part culer, i Xus Fernández, per part del Noia. No ha estat fins al minut 20 de partit que Pablo Alvarez ha situat el 0-1, rematant una gran assistència de Pau Bargalló al segon pal. Poc després Jordi Ferrer ha situat novament l’empat (1-1, min 22) en una acció en què ha desviat la bola davant Egurrola.

Intercanvi de gols

El Noia Freixenet ha saltat a la pista amb molta efectivitat a la segona meitat. I és que Roc Pujadas ha marcat el 2-1 al primer minuts de joc (min 26). I pocs segons després seria Jordi Ferrer qui marcava el 3-1 (min 27).

La reacció culer no s’ha fet esperar i en quatre minuts els d’Edu Castro han capgirat el marcador. Joao Rodrigues ha obert el camí amb una diana al minut 27, desviant una assistència de Pau Bargalló. Poc després, el de Sant Sadurní no ha pogut aprofitar la desena falta del Noia per marcar. El Barça no ha afluixat el ritme i Joao Rodrigues ha trobat l’empat en una nova falta directa, amb un xut ras als 30 minuts de joc,. Pocs segons després Pau Bargalló ha culminat la remuntada culers amb el 3-4 (min 31).

El Barça es trobava còmode a la pista i amb el pas dels minuts els d’Edu Castro ho han confirmat amb més gols que certificaven la setena Lliga Catalana Frit Ravich culer. Matias Pascual ha rematat a l’aire una magnífica assistència d’Ignacio Alabart (3-5, min 36). I sense massa temps de reacció Pablo Alvarez ha marcat el 3-6 (min 39). Finalment, Matias Pascual ha establert el definitiu 3-7.

Fitxa del partit:

Noia Freixenet, 3
Barça, 7

Noia Freixenet: Xus Fernández, Jordi Ferrer, Pol Manrubia, Aleix Esteller i Xavi Costa –cinc inicial-, Martí Zapater, Roc Pujadas, Antoni Salvadó, Roger Montserrat i Adrià Ballart.

Barça: Aitor Egurrola, Matias Pascual, Pablo Alvarez, Pau Bargalló i Helder Nunes –cinc inicial-, Nil Roca, Ignacio Alabart, Joao Rodrigues i Sergi Panadero.

Gols: 0-1, Pablo Alvarez (min 20); 1-1, Jordi Ferrer (min 22); 2-1, Roc Pujadas (min 26); 3-1, Jordi Ferrer (min 27); 3-2, Joao Rodrigues (min 27); 3-3, Joao Rodrigues (min 30); 3-4, Pau Bargalló (min 31);  3-5, Matias Pascual (min 36); 3-6, Pablo Alvarez (min 39); 3-7, Matias Pascual (min 48).

Àrbitres: David Calonge i Joel Garcia. Faltes: 11 i 10.