Noia Freixenet – Barça: A un pas de revalidar el títol!

Noia Freixenet – Barça: A un pas de revalidar el títol!

(21.30 hores, Esport3) El títol de la Lliga Catalana es decidirà en una final inèdita

La plantilla del Barça d’hoquei patins s’ha guanyat el dret a jugar una final. L’equip tornarà a estar a un pas d’un títol aquest dissabte (21.30 hores, Esport3), amb la disputa de la final de la Lliga Catalana Frit Ravich contra el Noia Freixenet. El conjunt barcelonista, campió de les dues últimes edicions en duels decidits a la pròrroga, intentarà obtenir la setena Lliga Catalana de la seva història en una final inèdita.

Després de superar el Caldes i l’Igualada a les semifinals, Barça i Noia Freixenet es veuran les cares en una final que es preveu molt intensa. “S’han reforçat amb jugadors joves (Adrià Ballart i Roc Pujadas)”, explica Edu Castro, qui destaca el canvi de tècnic a Sant Sadurní d’Anoia. “El Ferran López és un entrenador espectacular que fa que els seus equips siguin molt competitius”.

El capità Aitor Egurrola, després deixar la porteria a zero davant el Caldes, es mostrava “molt content per poder participar en aquesta final”. “La intenció és fer un partit igual de seriós i posar la cirereta a aquesta pretemporada”.  

Pau Bargalló, autor d’un doblet davant el Caldes, assegurava després de la semifinal que “tenim moltes ganes d’aixecar un títol després de tant temps sense competir”. El de Sant Sadurní comentava també que “el Noia té un equip molt jove, amb veterans que aporten equilibri”. “Cada any estan a dalt i això té molt mèrit”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut