Recam Làser Caldes - Barça: Classificats per a la final! (0-4)

Partit molt seriós dels d’Edu Castro, que disputaran la final de la Lliga Catalana Frit Ravich contra el Noia

Una victòria que suposa el bitllet per disputar la final de la Lliga Catalana Frit Ravich. El Barça s’ha imposat al Recam Làser Caldes (0-4) en un duel amb molta intensitat i en què els d’Edu Castro s’han mostrat més efectius, amb un Egurrola molt segur sota pals. Un duel en el qual han descansat el blaugrana Sergi Llorca i el jugador del Caldes Roger Acsensi.

Gol matiner del Barça

Un partit que no podria haver començat de millor forma per al Barça. Un gol de Pau Bargalló de falta directa al primer minut ha avançats els d’Edu Castro (0-1), en aprofitar la targeta blava a Xavi Rovira als 25 segons de joc.

El duel, però, ha donat pas a un joc amb molt ritme i ocasions per als dos equips. Una vegada més la qualitat d’Egurrola amb parades de tot tipus han mantingut als culers per davant. Precisament d’una aturada del porter blaugrana ha sorgit el 0-2 en un contracop en què Pablo Alvarez ha aprofitat una assistència de Helder Nunes (0-2, min 23).

No afluixen el ritme

A la segona meitat el Barça ha mantingut l’alta concentració i ritme de partit, sense concessions davant un bon Caldes, que s’ha reforçat amb l’exblaugrana Sergi Miras. Pau Bargalló ha situat el 0-3 en aprofitar la desena falta del Caldes (0-3, min 28). Alabart hauria pogut ampliar la diferència després d’una blava a Cristian Rodriguez, però el blaugrana no ha pogut transformar. El mateix jugador del Caldes no ha pogut superar Egurrola en una falta directe per la desena falta culer.

El Barça n’ha tingut una altra per una blava a Giménez, però Pablo Alvarez ha enviat la bola al travesser a sis minuts pel final del matx. Qui no ha perdonat ha estat Nil Roca, amb un xut exterior ha situat el 0-4 (min 45). Finalment, el Caldes hauria pogut marcar en un penal a falta de 34 segons, però el xut de Miras ha marxat per sobre el travesser. El Barça disputarà la final de la Lliga Catalana Frit Ravich aquest dissabte (21.30 hores) contra el Noia, que s’ha imposat a l’Igualada en l’altre semifinal.

Fitxa del partit:

Recam Làser Caldes, 0
Barça, 4

Recam Làser Caldes: Gerard Camps, Sergi Miras, Xavi Rovira, Ferran Rosa i Alexandre Acsensi –cinc inicial-, Cristian Rodriguez, Lluis Ricart, Alvaro Borja i Marcos Blanqué.

Barça: Aitor Egurrola, Sergi Panadero, Helder Nunes, Pau Bargalló i Joao Rodrigues –cinc inicial-, Ignacio Alabart, Nil Roca, Matias Pascual i Pablo Alvarez.

Gols: 0-1, Pau Bargalló (min 1); 0-2, Pablo Alvarez (min 23); 0-3, Pau Bargalló (min 28); 0-4, Nil Roca (min 45).

Àrbitres: Antonio Gomez, David Godia. Targeta blava a Xavi Rovira, Cristian Rodríguez i Giménez del Caldes. Faltes: 12 i 12.