Barça – Taradell: Avancen cap a les semifinals (5-2)

Els d’Edu Castro s’imposen en un partit controlat pels culers i s’enfrontaran al Caldes

Victòria i classificats per a les semifinals de la Lliga Catalana Frit Ravich. Els d’Edu Castro s’han imposat a un combatiu Taradell (5-2) i s’enfrontaran al Caldes a la semifinal d’aquest dijous a l’Olímpic de Vic. Els culers, que han anat en tot moment per davant en el marcador, han topat amb un combatiu rival que no ha posat les coses gens fàcils.

Gols matiners del Barça

El Barça s’ha avançat ben aviat en el marcador amb un gol de Sergi Panadero al rematar de cullera una bola recuperada al minut 5 (1-0). Pablo Alvarez ha situat poc després el 2-0 amb un xut potent en uns minuts de molta intensitat (2-0, min 7). A partir d’aquí el partit ha donat pas a uns minuts amb ocasions per als dos conjunts però sense canvis en el marcador.

El Taradell ha retallat diferències abans del descans amb un penal. Dani Rodríguez ha situat el 2-1 (min 21). Pablo Alvarez hauria pogut ampliar diferències després d’una targeta blava a Marc Soler, però no ha pogut transformar el llançament. Qui no ha perdonat ha estat Sergi Panadero a falta de 20 segons pel descans (3-1, min 25).

Sentencien el triomf

A la represa, Helder Nunes ha marcat el 4-1 en una gran acció dins l’àrea (min 28). Pau Bargalló no ha pogut aprofitar la targeta blava a Jacint Molera per una acció dins l’àrea. El Taradell ha retallat diferències amb el 4-2 de Dani Rodríguez al minut 33. Sergio Fernandez ha aturat la falta directa del Taradell després de la desena falta culer. El mateix que ha succeït amb la desena del conjunt blanc-i-blau. A dos minuts pel final Helder Nunes ha situat el definitiu 5-2 que classifica als d’Edu Castro per a la semifinal d’aquest dijous (21.30 hores) contra el Caldes, el rival en la final de la temporada passada.

Fitxa del partit:

Barça, 5
Taradell, 2

Barça: Sergio Fernandez, Nil Roca, Pau Bargalló, Pablo Alvarez i Sergi Panadero –cinc inicial-, Sergi Llorca, Helder Nunes, Joao Rodrigues i Matias Pascual.

Taradell: Albert Dalmau, Jacint Molera, Marçal Casadevall, Edu Genís i Marc Soler –cinc inicial-, Xavier Soler, Albert Benito, Dani Rodríguez i Victor Crespo.

Gols: 1-0, Sergi Panadero (min 5); 2-0, Pablo Alvarez (min 7); 2-1, Dani Rodríguez (min 21; 3-1, Sergi Panadero (min 25); 4-1, Helder Nunes (min 28); 4-2, Dani Rodríguez (min 33); 5-2, Helder Nunes (min 48).

Àrbitres: Aleix Gorina i Ángel Tavera. Targeta blava a Marc Soler i Jacint Molera. Faltes: 10 i 11.