Barça-Mataró: Victòria clara en el retorn al Palau (11-2)

Barça-Mataró: Victòria clara en el retorn al Palau (11-2)

Els d’Edu Castro s’imposen de forma clara en el partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga Catalana i esperen rival per als quarts

Victòria clara i classificats per als quarts de final de la Lliga Catalana Frit Ravich després de superar el Mataró per 11-2 (19-4 en el global de l’eliminatòria). Un duel dominat de principi a fi pels homes d’Edu Castro, que esperen rival per als quarts i que sortirà del vencedor del Vic-Taradell. El partit d’avui ha suposat el primer partit del curs de Helder Nunes i el primer de Sergi Llorca en el Palau després del seu retorn al Club. 

Bona primera meitat blaugrana

Bon inici dels d’Edu Castro en una primera meitat en què els culers han imprès el seu ritme des de l’inici. Ben aviat el Barça s’ha avançat en el marcador amb un gol de Joao Rodrigues al contracop, després d’una gran combinació amb Helder Nunes que ha acabat amb l’1-0 (min 7). El domini blaugrana era total i els d’Edu Castro han situat el 2-0 en una rematada de primera de Sergi Panadero en una nova assistència de Helder Nunes. 

Un Barça sòlid ha continuat buscant ampliar el marcador amb paciència, però ha topat en diverses ocasions amb els porters visitants Martí Almerich, que s’ha hagut de retirar poc després de l’1-0 per unes molèsties, i Sergi Grané. En una acció afortunada, Pau Bargalló ha desviat una rematada de Helder Nunes des de gairebé el mig del camp que ha suposat el 3-0 (min 18). El Mataró ha tingut dues bones ocasions, però ha topat amb la qualitat i solidesa d’Aitor Egurrola sota pals.

Pluja de gols 

L’inici de la segona meitat ha estat marcat per la diana de Helder Nunes en els primers compassos (4-0). El Barça ha mantingut el domini i Ignacio Alabart ha situat el 5-0 als 30 minuts de joc. Matias Pascual podria haver ampliat encara més el marcador des del punt de penal, però el xut del blaugrana ha sortit desviat.

El Mataró ha tingut l’oportunitat de retallar diferències en una falta directa, però el xut de Bernat Romero ha acabat a la fusta. Seria la primera de tres aproximacions del conjunt visitant i que han topat amb Egurrola. Una bona passa de Sergi Panadero no l’ha desaprofitada Joao per firmar el seu doblet particular i situar el 6-0 (min 38).

El ritme golejador ha augmentat en els darrers minuts de partit i s’han vist un total de 13 gols en el partit. Pau Bargalló i Ignacio Alabart –amb un doblet més- i Joao amb un gol han completat els gols culers, mentre que Àlex Cantero ha estat l’autor del doblet del Mataró en els darrers minuts. D’aquesta manera, el Barça disputarà els quarts de final de la Lliga Catalana a l’Olímpic de Vic aquest dilluns a les 21.30 hores, contra el vencedor de l’eliminatòria entre el Vic i el Taradell.  

Fitxa tècnica:

Barça, 11
Mataró, 2

Barça: Aitor Egurrola, Joao Rodrigues, Nil Roca, Matias Pascual i Pau Bargalló –cinc inicial-, Ignacio Alabart, Helder Nunes, Sergi Panadero i Sergi Llorca.

Mataró: Martí Almerich, Guillem Carbonell, Gerard Cusachs, Erik Gual i Èric Florenza –cinc inicial-, Àlex Cantero, Sergi Grané, Oriol Lladó, Bernat Romero i Marc Ollé.

Gols: 1-0, Joao Rodrigues (min 7); 2-0, Sergi Panadero (min 14); 3-0, Pau Bargalló (min 18); 4-0, Helder Nunes (min 25); 5-0, Ignacio Alabart (min 30); 6-0, Joao Rodrigues (38); 7-0, Pau Bargalló (min 39); 8-0, Pau Bargalló (min 41); 9-0, Joao Rodrigues (min 42); 10-0, Ignacio Alabart (min 45); 10-1, Àlex Cantero (min 47); 11-1, Ignacio Alabart (49); 11-2, Àlex Cantero (min 49).

Àrbitres: Gerard Gorina i Albert Barba. Faltes: 14 i 4.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut