Helder Nunes s’incorpora a la pretemporada del Barça d’hoquei

Helder Nunes s’incorpora a la pretemporada del Barça d’hoquei

El jugador portuguès ha iniciat la pretemporada després de ser pare

Helder Nunes ha tornat aquest dilluns al Palau Blaugrana. El jugador, que no visitava el feu barcelonista des del llunyà mes de març, ha començat la pretemporada una setmana més tard que la resta de companys amb permís del club. “Tenia moltes ganes que arribés aquest dia i d'estar amb els meus companys. Els trobava molt a faltar després d’aquests mesos complicats”, ha comentat Nunes, afegint que “la nostra rutina de vida és entrenar i estar amb els companys tots els dies. “Tenia enyorança del vestidor, de l’hoquei i de l’ambient de l’equip”.

El dimecres 5 d’agost va estrenar la seva paternitat i, després de venir de Portugal, ha començat la setmana amb les corresponents proves mèdiques i la sessió física al gimnàs i al parquet del Palau. “El Club va facilitar que viatgés a Portugal abans del juny i que tornés més tard pel naixement de la meva filla. Agraeixo molt aquest fet perquè és un moment únic de la meva vida, que sempre estarà a la meva memòria”.

Tota la plantilla al complet

Amb l’arribada del ‘78’, Edu Castro afronta la segona setmana de pretemporada amb tota la plantilla al complet. “Tenim la sort de ser una plantilla llarga, amb els millors jugadors. He entrenat a casa i ara estic molt content d’estar amb els meus companys”, ha subratllat Nunes en declaracions a Barça TV. A banda dels jugadors del primer equip,  també participen en la pretemporada els joves del planter Arnau Martínez i Uri Llenas. L'equip s'exercitarà fins el divendres, descansarà el dissabte i es desplaçarà a Encamp (Andorra) el diumenge 16 d'agost per fer l'estada de pretemporada fins el divendres 21.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut