Edu Castro: “Prometem treballar com sempre i estar el més a prop possible del model de joc

Edu Castro: “Prometem treballar com sempre i estar el més a prop possible del model de joc"

El tècnic blaugrana inicia el seu quart curs amb la voluntat d’arribar a l’excels hoquei de la temporada passada

El Barça d’hoquei patins ha iniciat aquesta setmana la pretemporada 2020/21. Després de l’aturada per la pandèmia del coronavirus i amb la incertesa de quin serà el futur més proper, el tècnic Edu Castro descriu com afronta el seu quart curs al capdavant de la banqueta blaugrana:

“Amb l’alegria de tornar a casa, al Palau. Ara més encara que en el mes de juny, perquè hi ha un horitzó que espero que sigui el més semblant possible al d’altres temporades. Dels últims mesos, són els dies més alegres perquè tenim una competició a l’horitzó (la Lliga Catalana) i ens tornem a trobar tots”

“Amb la idea que tot serà normal però amb la gairebé seguretat que no serà així. Hem programat una pretemporada una mica més llarga pels condicionants de no competició que hi ha hagut abans. Sempre pensant en preparar-nos el millor possible i esperem que les competicions es puguin realitzar amb normalitat”

El sistema de joc

“Prometem treballar com sempre i estar el més a prop possible del nostre model de joc. Intentarem tenir continuïtat respecte la temporada passada, en que el títol més important per a nosaltres va ser veure com estàvem jugant. Estàvem molt contents tots, còmodes i fluids. S’ha de repetir perquè sinó no en tindrem prou per complir els ambiciosos objectius que tenim”

“Aquest estiu ens hem reunit amb el cos tècnic i durant el confinament vam intercanviar moltes idees i informació amb els jugadors. Això ho aglutinarem amb principis nous en el model de joc que fa anys que treballem”

La incorporació de Sergi Llorca

“El vaig conèixer quan va venir al Barça sent aleví i va fer tota la formació del Barça fins a junior. Coneix el model de joc perquè el vam treballar quan ell estava a la base. Ha estat cedit quatre temporades i ha crescut molt. És un lluitador i, a banda de la gran qualitat que té, s’ha guanyat a pols tornar al Barça”

“Sempre que arriba un jugador és una alegria. Però, si a més, és un jugador format al planter, l’alegria és doble o triple. Estem molt contents amb la seva incorporació i segur que s’adaptarà molt ràpid”

El primer rival a la Lliga Catalana

“El Mataró és un equip que acaba de pujar a l’OK Lliga Plata després de fer una temporada molt bona. Ha mantingut el bloc i ha incorporat un jugador amb experiència com Marc Ollé. Serà la primera pedra de toc d’aquesta pretemporada”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut