El Barça d’hoquei patins inicia la pretemporada

El Barça d’hoquei patins inicia la pretemporada

Els jugadors blaugranes han realitzat les proves mèdiques i la primera sessió de pista al Palau

Els patins ja tornen a rodar! El Barça d’hoquei patins ha iniciat la pretemporada aquest dilluns, amb les habituals proves mèdiques i la primera sessió de pista sobre el parquet del Palau Blaugrana. Els jugadors i el cos tècnic van realitzar, el dijous, els corresponents exàmens mèdics amb l’objectiu de garantir la salut dels esportistes.

La pretemporada s’ha iniciat amb el desig que “l’horitzó sigui el més semblant possible al d’altres temporades”. “Avui és un dia alegre”, ha afirmat Edu Castro. El tècnic blaugrana ha subratllat que s’ha programat una preparació més llarga del que és habitual “per tots els condicionants de no competició previs” i que “l’objectiu és preparar-nos el millor possible per competir bé”.

L’última vegada que l’equip va entrenar-se va ser en el mes de juny, després del confinament. João Rodrigues, però, ja estava a Portugal amb permís del club i ara ha tornat a trepitjar el parquet blaugrana. “Tenia moltes ganes de tornar al Palau i de veure els meus companys”, explica el davanter lusità. “Ha estat molt difícil aguantar aquests mesos sense hoquei. Hem de treballar molt aquests dies per començar molt bé la temporada, sempre esperant que el Coronavirus ens deixi en pau per fer el nostre treball el millor possible”.

En aquest sentit, Rodrigues ha comentat que el nivell mostrat la temporada passada “ens dóna molta confiança i crec que podem tornar al mateix nivell de joc”. “El repte és ser millors cada dia i comencem avui per aconseguir-ho”. L’equip seguirà entrenant al llarg de la setmana, amb sessions de gimnàs i de pista, i amb l’absència d’Helder Nunes, que té permís per incorporar-se més tard a la pretemporada.

La Lliga Catalana, amb nou format i contra el Mataró

La Federació Catalana de Patinatge ha anunciat aquest dilluns el nou format de la Lliga Catalana, que serà la primera competició del curs 2020/21. En comptes de fase de grups, està previst que el Barça disputi els vuitens de final contra el Mataró, en una eliminatòria d’anada i tornada que s’hauria de disputar entre el 26 i el 30 d’agost. En cas de classificar-se, els quarts de final, la semifinal i la final seria a partit únic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut