"Benvingut al club dels 40, Aitor Egurrola!"

Un grup de jugadors mítics d’hoquei patins feliciten el 40è aniversari del pop Egurrola

Aitor Egurrola forma part, des d’aquest 24 de juny, del club dels 40. Una edat que, tot i ser inèdita a la plantilla blaugrana, no impedeix jugar a l’elit de l’hoquei patins.

Són diversos els jugadors d’hoquei patins que han arribat o superat els 40 anys. En el següent vídeo, una selecció de jugadors mítics de l’hoquei patins internacional donen la benvinguda al club dels 40 a un dels millors porters del món:

Vells coneguts del Palau Blaugrana com Carlitos López i David Páez segueixen demostrant habilitat sobre patins al Bancaria i al Banco Hispano de la seva San Juan natal. Des d’Argentina, ambdós coincideixen que “molts títols els vam guanyar gràcies a Egurrola” i recorden grans vivències amb el porter de Castelldefels.

El més veterà de tots és l’italià Mirko Bertolucci, encara en actiu amb 48 anys. Milita al Correggio de la Serie A després de ser un dels jugadors que més malsons ha provocat al 'pop', amb duels per recordar contra el Barcelos, el Follonica i el Reus.

Tant a l’OK Lliga masculina i femenina, els més longeus van néixer el 1975 i ocupen la posició de porter. La internacional alemanya Christina Klein defensa la porteria del Bigues i Riells mentre que Jaume Llaverola ho fa al Garatge Plana Girona, oferint grans actuacions després d’un pas per Can Barça la temporada 93/94 i de consolidar-se a l’Igualada i al Liceo. Llaverola ha aprofitat la ocasió per entrar a una farmàcia i fer-li uns divertits consells a Egurrola.

Jordi Bargalló, germà de Pau i amb qui va compartir vestidor a la base blaugrana la temporada 1998/99, quan ambdós feien les primeres aparicions a l’OK Lliga, continua mostrant el seu alt nivell d’hoquei a l’Oliveirense portuguès.

A Portugal també s’hi troba Pedro Gil, qui desitja una final europea Sporting – Barça i poder guanyar a Egurrola, protagonista de grans finals contra el Reus i, especialment, davant un Porto on també hi havia Reinaldo Ventura. ‘O Rei’ torna d’Itàlia amb 42 anys per militar al Barcelos, assegurant que el 'pop' “és el millor porter del món i un exemple per a tots els esportistes”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut