Matias Pascual seguirà al Barça fins al 2023

Matias Pascual seguirà al Barça fins al 2023

El defensa argentí, de 30 anys, arribarà a les deu temporades al primer equip blaugrana

El FC Barcelona i Matias Pascual, jugador del Barça d’hoquei patins, han arribat a un acord per renovar el contracte que uneix ambdues parts tres temporades més, fins al 2023. “Estic molt content i molt feliç per continuar tres anys més al Barça, on ja hi porto uns anys i estic gaudint moltíssim”, ha explicat Matias Pascual.

Pascual, de 30 anys, va iniciar la seva aventura a Can Barça el 2013. Des d’aleshores, ha sumat un total de 26 títols i ara té a l’abast arribar a les deu temporades al primer equip barcelonista. “Arribar al Barça va ser complir un somni de tota la vida. El segon somni és mantenir-se i l’única manera d’aconseguir-ho és treballant cada dia i seguir creixent al costat dels millors companys del món”, ha afirmat.

Quan la situació sanitària ho permeti, tindrà lloc l’acte oficial de signatura del contracte, amb la presència del directiu Josep Ramon Vidal-Abarca i del defensa argentí. Per seva banda, el mànager esportiu Toni Miró ha elogiat “el rendiment al llarg de les primeres set temporades” i ha destacat que, a més del seu potent xut, Pascual “treballa molt en defensa i en atac en feines que són poc vistoses de cara a la galeria”. “Quan un jugador està diverses temporades en un club és perquè el seu treball del dia a dia és realment seriós i aconsegueix que l’entrenador continuï creient en ell”. 

En aquest darrer curs 2019-20, l’internacional argentí ha marcat 17 gols i ha fet 10 assistències en 32 convocatòries. “Em sento molt còmode amb l’equip, els companys i l’estil de joc. En els últims partits es va poder veure la comoditat de l’equip amb el seu joc i això és molt important”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut