Aitor Egurrola renova amb el Barça fins al 2021

Aitor Egurrola renova amb el Barça fins al 2021

L’esportista més llorejat de la història del FC Barcelona, amb 73 títols, disputarà la 23a temporada al primer equip

Un quart de segle al Barça. Aitor Egurrola va arribar a la base de la secció d’hoquei patins el 1995 i, ara, 25 anys després, seguirà vestint la samarreta del primer equip una temporada més. I és que el FC Barcelona i el capità han arribat a un acord per renovar el contracte que uneix ambdues parts una temporada més, fins al 2021. “Afronto aquesta renovació amb molta il·lusió”, reconeix Egurrola. “El somni d’estar al Barça continua un any més. Fa 25 anys que defenso aquest escut i el Barça és la meva primera casa. Estic molt orgullós de seguir al millor club esportiu del món.”

Quan la situació sanitària ho permeti, tindrà lloc l’acte oficial de signatura del contracte, amb la presència del directiu Josep Ramon Vidal-Abarca i de l’esportista més llorejat de la història del Club (73 títols). “És un honor ser-ho, però és gràcies al fet d’estar sempre en equips molt competitius i amb ambició per guanyar”.

El ‘pop’ considera que “l’escut del Barça és una part del meu cos” i que, a punt de fer 40 anys el proper 24 de juny, es troba molt bé físicament per afrontar la 23a campanya al primer equip. “Les sensacions d’aquesta temporada han estat molt bones i, a nivell físic, m’he trobat molt bé”. De fet, aquest curs ha estat convocat en els 37 partits possibles, encaixant només 26 gols en 18 partits com a titular (1,44 gols encaixats de mitjana, millorant els registres de les últimes temporades).

Fent un balanç d’un curs tant atípic, el porter de Castelldefels ha comentat que “a nivell d’esforç i treball col·lectiu, amb el nivell de joc que havíem assolit, ens hauríem de posar un excel·lent”. “Ha estat una llàstima perquè, quan arribaven els tres títols amb més prestigi, no hem pogut mesurar les nostres forces”. En aquest sentit, ha conclòs que “teníem molta il·lusió en el nostre treball. Ara hem de tornar a començar i pensar en la temporada vinent”.

Acaba de fer una temporada fantàstica i els seus registres són molt bons

Toni Miró

Toni Miró, de la seva banda, ha afirmat que “ningú té cap dubte” que Aitor Egurrola es mereix la renovació: “és un porter de gran nivell que dona molta seguretat a l’equip. És un gran capità i un líder dins i fora de la pista”. És per això que el mànager esportiu de la secció desitja “continuar comptant amb ell i esperem que sigui per molts anys”.

Miró subratlla que Egurrola “porta més de 20 anys al primer equip sense baixar el seu nivell”. “Acaba de fer una temporada fantàstica i els seus registres són molt bons, a més del treball que veiem en els entrenaments i els partits”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut