Barça – Lleida Llista: Amb la força del Palau!

Barça – Lleida Llista: Amb la força del Palau!

(21.00 hores, Barça TV) El líder de l’OK Lliga rep el Lleida Llista amb la idea d’imposar “un ritme molt alt” contra un equip “molt ben treballat”

El gol in extremis de Pablo Álvarez a Calafell (2-3) va permetre seguir amb una llarga ratxa de victòries (21) que pot allargar-se gràcies a la força del Palau. El rival d’aquest divendres (21.00 hores, Barça TV i OKLiga.TV) serà un Lleida Llista que l’any passat va sumar un punt al feu barcelonista. “Hem de posar un ritme alt per mirar de no patit tant com en l’última jornada contra el Calafell”, afirma Edu Castro.

El tècnic destaca que “estem jugant molt bé, especialment al Palau, però Albert Folguera ja sap què és guanyar aquí amb el Lleida i hem d’estar atents”. L’equip lleidatà vindrà sense el sancionat Joan Cañellas i tampoc s’espera la presència d’Oriol Vives, absent des de finals de gener per una apendicitis. Sí que hi haurà els exblaugranes Marc Palazón i Àlex Joseph (cedit pel Barça): “És molt alegre en el joc i està fent gols (màxim golejador del seu equip amb 13 dianes), jugant d’interior i creixent durant la temporada”, descriu Castro sobre el jove d’Arenys de Munt, amb protagonisme al primer equip barcelonista en les dues anteriors campanyes.

Els germans Andreu i Lluís Tomàs, així com el francès Nathan Gefflot i els joves Sergi Duch i Sergi Folguera completen “un equip molt ben treballat, amb jugadors amb experiència i joves amb molta qualitat”.

El conjunt blaugrana ha fet aquest dijous l’últim entrenament previ al duel que obrirà la 23a jornada, amb la presència d’un Matias Pascual que afirma la importància del factor pista: “Nosaltres intentem fer-nos forts al Palau, amb la nostra gent i coneixent la pista, però el marcador està 0-0 quan comença el partit i haurem d’estar concentrats”. “Sabem que serà un partit intens, perquè el Lleida planta cara fins al final”, afegeix l’argentí. Els àrbitres del duel seran Isaac Sanz i Jani Nicolás.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut