Calafell Tot l’Any-Barça: Constància i remuntada (2-3)

Els blaugrana capgiren un marcador advers i allarguen la ratxa de victòries consecutives

Triomf patit i treballat del Barça. Els homes d’Edu Castro s’han emportat els tres punts en una de les pistes més complicades i contra un rival que arribava en forma. Els blaugrana han hagut de remuntar un 2-0 per sumar una nova victòria, la que en fa vint-i-un. Alabart, amb un doblet, i Pablo Álvarez han estat els golejadors.

El remodelat pavelló Joan Ortoll, que no havia vist perdre el seu equip, s’ha convertit en el sisè jugador davant la visita del líder. El Barça s’ha trobat amb un rival incòmode, que s’ha defensat bé i que ha estat intens en atac malgrat la baixa de Sergi Torné, màxim golejador. De fet, el Calafell s’ha avançat al marcador en el minut 7 de joc amb un gran llançament llunyà de Sergi Romeu després de creuar tota la pista. Poc després Panadero ha fregat l’empat, però el porter Martí Serra ha salvat el seu equip. El local ha estat un mur i ha negat el gol als d’Edu Castro en diverses ocasions, com també ho ha fet el pal fins a dues vegades.

El partit s’ha complicat amb el 2-0 del Calafell. Arnau Xaus ha recollit una bola morta després de dues aturades de Sergio Frenández i ha ampliat el marcador. El Barça no s’ha enfonsat i ha tingut una reacció de líder. Ignacio Alabart ha fet dos grans gols en un minut de diferència i ha igualat l’electrònic. L’enfrontament ha fet un gir després de l’empat barcelonista i els blaugrana han fet un pas endavant.

Insistència amb premi

La bona dinàmica dels d’Edu Castro ha continuat en un segon temps amb bastantes interrupcions. Els culers han controlat millor els atacs locals. Només es resistia el gol, tot i els intents dels jugadors del Barça. L’ocasió més clara ha estat de Pablo Álvarez, que no ha pogut transformar una falta directa a vuit minuts per al final. El jugador argentí s’ha pogut refer firmant la diana de la victòria en el 47 de joc. El 7 blaugrana ha recollit una assistència d’Helder Nunes a boca de gol per allargar la ratxa de triomfs.

L’equip d’Edu Castro segueix sumant al capdamunt de la classificació, amb 60 punts, i tornarà a la competició el proper divendres 28 de febrer, en què rebrà el Lleida Llista al Palau Blaugrana (21 h).

FITXA DEL PARTIT

Calafell, 2
Barça, 3

Calafell:  Martí Serra, Sergi Romeu, Arnau Xaus, Pellizzari, Àngel Rodríguez – cinc inicial – Oriol Palau, David Paris.
Barça: Sergio Fernández, Matias Pascual, Bargalló, Helder Nunes, Joao Rodrigues – cinc inicial – Panadero, Pablo Álvarez, Alabart, Nil Roca.
Gols: 1-0, Sergi Romeu (min 7); 2-0, Arnau Xaus (min 17);  2-1, Alabart (min 18); 2-2, Alabart (min 19); 2-3, Pablo Álvarez (min 47).
Àrbitres: Rubén Fernández i Erik Rivas.
Faltes: 11-8.