Barça – Palafrugell: Una nova oportunitat per oferir bon joc

Barça – Palafrugell: Una nova oportunitat per oferir bon joc

(21.00 hores, Barça TV) El Barça “haurà de treballar molt per desgastar” un rival que vol allunyar-se del play-off de descens

Falten sis jornada d’OK Lliga i el Barça és el líder d’una fase regular que afronta la recta final. I s’ha d’acabar de la millor manera, mantenint la ratxa i assolint la vintena victòria consecutiva en el partit d’aquest dimecres (21.00 hores, Barça TV). El rival serà un Corredor Mató Palafrugell que vol allunyar-se de les places de promoció de descens. “A nosaltres ens ha costat moltíssim estar sis punts per sobre del Liceo i no podem badar”, alerta Edu Castro, conscient d’estar “entrant en la fase decisiva de la temporada i estem motivats per fer-ho bé”.

El Barça ha realitzat aquest dimarts l’únic entrenament per afrontar el duel de la 21a jornada. “Intentarem fer el partit el més concentrats possible” contra un equip que, segons preveu el tècnic, “es tancarà en defensa” i que “té prou qualitat per sortir al contracop”. Castro també desitja mantenir el bon joc dels últims partits: “l’equip està gaudint, jugant amb intensitat, combinant i amb una pressió alta”.

El davanter João Rodrigues coincideix amb les paraules del tècnic i destaca que “el Palafrugell ho fa molt bé i el partit a la seva pista va ser molt difícil”. “Hem de seguir amb la mateixa dinàmica i línia de joc, ja que estem molt bé”.

Els del Baix Empordà es presentaran per segona vegada a la història al Palau Blaugrana sense el sancionat Marc Figa i sense el lesionat Pol Vives. Sí es preveu la presència del porter Linu Luzón i del defensa Xavier Aldrich, absents per lesió en el duel de la primera volta (2-6). Els àrbitres seran Josep Gómez i David Calonge.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut