Barça - Sarzana: Cap als quarts de final de la Lliga Europea! (7-1)

Amb una jornada encara per disputar-se, els blaugranes tanquen la fase de grups líders i es classifiquen per a la següent ronda

Golejada blaugrana que certifica matemàticament la primera posició del grup C de la Lliga Europea i, per tant, l'accés als quarts de final de la competició continental. A falta d'encara una jornada per tancar la fase de grups, el triomf per 7-1 davant el Sarzana situa els blaugranes líders de grup amb 13 punts. Els doblets de Pau Bargalló, Matias Pascual, Pablo Álvarez i el gol de Joao Rodrigues ho han fet possible.

La feina feta a temps té el seu premi. El Barça ha sortit a totes en la seva primera oportunitat de classificar-se per als quarts de final de la Lliga Europea. Tant és així que només ha necessitat dos minuts per inaugurar el marcador del Palau Blaugrana. Ha estat Pau Bargalló l'encarregat d'anotar el primer del matí amb un potent xut de pala. Un minut després, els blaugranes han tingut el segon en l'estic de Joao, però el seu llançament des del punt de penal l'ha aturat Corona. Qui no ha errat des de la línia de 5,40 metres ha estat Matias Pascual, que ha anotat el 2-0.

Bargalló i Pablo Álvarez encarrilen el triomf

Abans del descans han arribat els dos gols de la tranquil·litat. Bargalló ha culminat una falta des de la cantonada rematant de primeres una gran assistència de Joao. Dos minuts abans de tancar el primer període, Pablo Álvarez ha tingut temps de situar el 4-0 amb un xut exterior potentíssim.

Els gols no cessen en el segon temps

Igual que en la primera part, els d'Edu Castro només han necessitat dos minuts per veure porta. Joao Rodrigues ha culminat un contraatac que ha creat ell mateix recuperant la bola a camp propi i ha situat el 5-0. A diferència, però, del partit disputat al nord d'Itàlia, els visitants han pogut veure porta en l'enfrontament contra els blaugranes. Ho ha aconseguit Rossi, que ha rematat des del segon pal una assistència d'Ipiñazar des del cantó contrari.

Els italians han pogut anotar el segon, però Sergi Fernández ha aturat el penal llançat per Ipiñazar. Abans, però, Matias Pascual ha culminat a la perfecció l'un contra un després del contraatac conduït per Alabart per pujar el 6-1 a l'electrònic. A dos minuts del final, Pablo Álvarez ha tancat el marcador caçant un refús del porter visitant d'un xut d'Helder Nunes i ha situat el definitiu 7-1. L'argentí, així, lidera, encara més, la classificació de màxims golejadors a la competició europea amb onze dianes.

Amb el lideratge ja al sac matemàticament, el darrer partit de la fase de grups de la Lliga Europea serà l'1 de març contra el Germania Herringen. Abans, però, caldrà mantenir el bon ritme a l'OK Lliga i el següent partit de la competició domèstica serà dimecres, 19 de febrer, contra el Corredor-Mató CH Palafrugell (21.00 hores).

LA FITXA

Barça, 7
Sarzana, 1

Barça: Sergi Fernández, Bargalló, Panadero, Hélder Nunes, Joao Rodrigues –cinc inicial– Matias Pascual, Pablo Álvarez, Nil Roca, Alabart.

Sarzana: Corona, Borsi, Rossi, Jero Garcia, Ipiñazar –cinc inicial– Rispogliati, 'Negro' Moyano, Perroni.

Gols: 1-0, Bargalló (min 2); 2-0, Matias Pascual (min 7); 3-0, Bargalló (min 17); 4-0, Pablo Álvarez (min 23); 5-0, Joao Rodrigues (min 27); 5-1, Rossi (min 30); 6-1, Matias Pascual (min 31); 7-1, Pablo Álvarez (min 48).

Àrbitres: Florido Cardoso i Porfirio Fernandes. Faltes 9-6. Targeta blava per al blaugrana Alabart.