Barça – Sarzana: Una bona ocasió per fer els deures

Barça – Sarzana: Una bona ocasió per fer els deures

(12.00 hores) L’equip blaugrana té l’oportunitat de certificar els dos objectius de la fase de grup: la classificació per als quarts de final i el liderat

El Barça és el líder de l’OK Lliga i també el del Grup C de la Lliga Europea. El dimarts, davant el Liceo, va aconseguir un important triomf contra un rival directe per tenir el factor pista a favor en els play-off i aquest diumenge (12.00 hores, Barça TV i fcbarcelona.cat) rep el Sarzana italià amb dos objectius clars: aconseguir un resultat positiu per certificar la classificació per a la següent fase i també la primera posició del Grup C, que permetria tenir la tornada dels quarts de final al Palau!

“Tenim dos partits per davant, però aquesta és la primera opció. Abans de començar la competició firmàvem arribar a la penúltima jornada depenent de nosaltres mateixos per ser primers de grup”, afirma Edu Castro, que té l’esperança de “fer un bon partit per deixar-ho enllestit” abans de l’última jornada del 14 de març contra el Germania Herringen.

Sobre el rival italià, Castro explica que el Sarzana és “un equip molt intens, xutador, ràpid i explosiu en fase de recuperació”. A més, serà un duel inèdit al Palau i, per tant, s’estarà davant “un equip valent que ve amb la il·lusió de visitar el Palau per primera vegada a la història”.

Helder Nunes també destaca que “és molt positiu poder quedar primers de grup en la penúltima jornada”. “És el nostre objectiu per jugar la tornada dels quarts de final a casa nostra”. El portuguès ha destacat que l’equip entrenat per Alessandro Bertolucci és “un equip molt intens i molt dur, en què tots treballen molt bé”. Sobre la situació de l’equip, el jugador portuguès s’ha mostrat satisfet perquè “estem treballant bé”, però “encara no hem guanyat res perquè estem a prop dels objectius”. “Estem amb confiança i treballant més cada dia”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut