L’horari de la Copa del Rei, confirmat

L’horari de la Copa del Rei, confirmat

El Barça jugarà el partit de quarts de final contra el Girona el divendres 20 a les 21.15 hores

El Barça ha conegut aquest dijous l’horari dels quarts de final de la Copa del Rei de La Corunya (19-22 de març). L’equip blaugrana jugarà contra el Garatge Plana Girona el divendres 20 (21.15 hores).

Amb aquest partit es tancaran els quarts de final disputats a Riazor i, en cas de classificació blaugrana, la semifinal es jugaria el dissabte 21 (21.15 hores) contra el Noia Freixenet o el Recam Làser Caldes. I en cas d’arribar a la final del diumenge, aquesta es jugaria a les 18.00 hores davant el Deportivo Liceo, el Reus Deportiu Miró, l'Igualada Rigat o el Calafell Tot l'Any.

Segons l’organització, els abonaments per al públic general es posaran a la venda a partir del dimarts 18 de febrer i es podran adquirir de forma on-line.   

I ara, a punt per rebre el Sarzana

 A un mes de disputar la Copa, el Barça es troba en una situació idíl·lica a l’OK Lliga després de superar contundentment el Liceo (9-3). I després de dos dies de descans, l’equip dirigit per Edu Castro tornarà a exercitar-se aquest divendres amb la ment posada en el partit europeu d’aquest diumenge (12.00 hores, Barça TV i fcbarcelona.cat) al Palau. El rival serà el Sarzana i l’objectiu és certificar l’accés als quarts de final i la primera posició del grup.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut