Recam Làser Caldes-Barça: Golejada de líder (2-9)

Els d’Edu Castro aconsegueixen la quinzena victòria consecutiva i Pablo Álvarez supera els 500 gols a l’OK Lliga

Triomf sense concessions. El Barça s’ha imposat de manera clara en la seva visita al Recam Làser Caldes (2-9) amb els gols d'Helder Nunes (2), Ignacio Alabart (2), Pablo Álvarez (4) i João Rodrigues. Els culers s’han avançat per 0-4 i, abans del descans, els locals han situat l’1-4. A la segona meitat, tot i el gran inici del Caldes, el Barça ha sabut reaccionar i ha ampliat el marcador fins als 9 gols. Un partit en el qual Pablo Álvarez ha superat les 500 dianes a l’OK Lliga, concretament en suma 502.

Gran inici blaugrana

Inici de partit elèctric del Barça, que s’ha avançat ràpidament amb dues dianes de Pablo Álvarez. Dos gols del de San Juan que li permeten assolir la gran xifra de 500 gols a l’OK Lliga. Amb el 0-2 en el minut 8. Els culers no han afluixat i João Rodrigues no ha perdonat davant de Gerard Camps, en el minut 17, picant i aixecant la bola. El domini culer ha tingut la seva recompensa amb la quarta diana d’aquesta primera meitat, un gran gol d’Ignacio Alabart en el minut 20. Una diana que ha tingut resposta en una acció llunyana de Marcos Blanqué amb un xut llunyà de pala (1-4).

Reacció local

La segona meitat, que ha començat amb retard perquè una zona de la pista relliscava, ha tingut el Caldes com a protagonista. El conjunt local ha tingut un penal a l’inici, però el xut de Cristian Rodríguez ha rebotat al pal. Pocs minuts després el Caldes ha situat el 2-4 amb una nova diana de Marcos Blanqué.

Sentencien el triomf

El duel ha donat pas a ocasions per als dos conjunts, tot i que sense gaire perill. La insistència blaugrana ha trobat la seva recompensa en un xut llunyà d'Helder Nunes, que situava el 2-5. Una diana que ha reactivitat els culers en atac. Pablo Álvarez ha estat l’autor d’un altre doblet que encarrilava el triomf dels d’Edu Castro (2-7). Finalment, Helder Nunes i Ignacio Alabart, en els darrers instants, han situat el definitiu 2-9. El Caldes podria haver marcat per la desena falta blaugrana, però Marcos Blanqué no ho ha pogut fer davant Egurrola. Una golejada àmplia que permet als culers mantenir-se líders en solitari.

Recam Làser Caldes, 2
Barça, 9

Recam Làser Caldes: Gerard Camps, Xavi Rovira, Roger Acsensi, Alexandre Acsensi i Cristian Rodríguez –cinc inicial–, Lluís Ricart, Ferran Rosa, Alavaro Borja i Marcos Blanqué.

Barça: Egurrola, Pablo Álvarez, Pau Bargalló, Sergi Panadero, Helder Nunes –cinc inicial–, Ignacio Alabart, João Rodrigues, Matias Pascual i Nil Roca.

Gols: 0-1, Pablo Álvarez (min 6); 0-2, Pablo Álvarez (min 8); 1-3, João Rodrigues (min 17); 0-3, Ignacio Alabart (min 20); 1-4, Marcos Blanqué (min 22); 2-4, Marcos Blanqué (min 28); 2-5, Helder Nunes (min 38); 2-6, Pablo Álvarez (min 39); 2-7, Pablo Álvarez (min 40); 2-8, Helder Nunes (min 37); 2-9, Ignacio Alabart (min 48).

Àrbitres: Daniel Villar i Rubén Fernández. Han amonestat amb dues targetes blaves el jugador del Caldes Cristian Rodríguez. Faltes: 6 i 12.