Recam Làser Caldes – Barça: A la cerca d’una victòria de líder!

Recam Làser Caldes – Barça: A la cerca d’una victòria de líder!

(21.15 hores, Esport3) El conjunt blaugrana buscarà la quinzena victòria consecutiva a l’OK Lliga per continuar sent el capdavanter en solitari

El bon resultat contra el Benfica permet liderar el Grup C de la Lliga Europea en solitari. I el Barça d’hoquei patins també vol fer el mateix a l’OK Lliga. La victòria del Liceo contra el Calafell (4-0) aquest dimarts és un argument més per aconseguir els tres punts a Caldes de Montbui (21.15 hores, Esport3). Seria la 15a victòria consecutiva a la competició regular d’un equip que diumenge rebrà el Reus (12.00) al Palau.

El Barça haurà de posar els cinc sentits sobre la pista calderina. “És molt complicada”. “Sempre que anem allà tenim problemes per tirar endavant el partit”, recorda Edu Castro, conscient que el Reus és l’únic equip que ha sortit victoriós de la Torre Roja aquesta temporada.

L’equip ha preparat aquest duel en les sessions de dilluns i dimarts, amb tots els homes disponibles per afrontar un partit contra “un equip intens i que fa anys que juguen junts”. “Edu Candami els fa jugar molt bé i serà difícil encadenar una nova victòria”.

Barça i Caldes ja s’han enfrontat en dues ocasions aquest curs. La final de la Lliga Catalana es va haver de decidir a la pròrroga amb un gol de Matias Pascual (4-3), mentre que al Palau sí es va guanyar amb claredat (8-1). Recordant aquests dos marcadors, Helder Nunes assenyala que “el Caldes és un molt bon equip i haurem de fer molt bé el nostre treball”. “Ara anem a Caldes, segur que serà un partit diferent al del Palau i també més difícil que el de la Lliga Catalana”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut