João Rodrigues : “El dissabte hi haurà dos dels millors equips del món al Palau!”

João Rodrigues : “El dissabte hi haurà dos dels millors equips del món al Palau!”

El jugador blaugrana, que acostuma a utilitzar el transport públic per anar als entrenaments, assegura que el duel contra el Benfica “serà un partidàs”

Aquesta és la segona temporada de João Rodrigues a Can Barça. A part de fer un bon nombre de gols, el davanter portuguès està d’allò més integrat a la seva nova vida i al vestidor barcelonista. Resideix a Cornellà, d’on es trasllada cada dia fins al Palau per entrenar. En ocasions fa el desplaçament en tramvia, des d’on explica que “està molt a gust” amb la seva vida al Barça.

Respon a l’entrevista de Barça TV en un gairebé perfecte català i es troba amb moltes ganes de que arribi el partit d’aquest dissabte (17.00 hores) contra el Benfica. “Serà un partidàs”. “El Benfica és un dels millors equips del món, és el líder de la lliga portuguesa i això ho diu tot”.

L’exjugador del Benfica durant nou temporades va ser protagonista, fa un mes, del retorn a la que va ser casa seva (2-4): “Va ser estrany i molt especial jugar a Da Luz”. Ara, doncs, exercirà d’amfitrió dels seus excompanys en un Palau que, segons explica, és molt respectat a Portugal.

“Necessitarem un Palau ple”

En el duel d’aquest dissabte hi ha en joc el liderat del Grup C de la Lliga Europea, propietat del conjunt blaugrana gràcies a la victòria a Lisboa per dos gols de diferència. A part, la classificació matemàtica per jugar els quarts de final quedarà assegurat en cas de victòria. “La Lliga Europea és molt important per a nosaltres i necessitem un Palau ple”, conclou Rodrigues.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut