Un Benfica amb quatre exblaugranes a la plantilla

Un Benfica amb quatre exblaugranes a la plantilla

Lucas Ordoñez, Edu Lamas, Jordi Adroher i Albert Casanovas han tingut un passat més o menys recent a Can Barça

Del Benfica que va visitar el Palau Blaugrana el curs 2017/18 (2-0) al Benfica que es presentarà aquest dissabte al feu barcelonista hi ha un bon nombre de diferències.

Pedro Nunes ja no és el tècnic d’un equip que ara dirigeix Alejandro Domínguez. Dels onze esportistes que té l’argentí a la seva disposició, quatre han tingut un passat més o menys recent a Can Barça.

Lucas Ordoñez (2015-2018)

El davanter argentí va ser un dels golejadors del Barça-Benfica del 2018. Pocs mesos després, l’equip lusità seria el seu nou destí per ocupar la plaça de l’actual blaugrana João Rodrigues. En tres temporada al Barça, Ordoñez va sumar 10 títols i un bon grapat de gols que van demostrar la seva gran qualitat tècnica. Tot i haver estat amb l’Argentina als World Roller Games, ara s’enfrontarà per primera vegada al seu exequip davant la parròquia blaugrana.

Edu Lamas (2015-2017)

El gallec va militar al Barça durant les dues últimes temporades amb Ricard Muñoz a la banqueta i va aconseguir sis títols. La seva trajectòria, però, va estar marcada per una lesió que li va impedir jugar la meitat del seu primer curs a Can Barça. Ja va tornar al Palau amb el Liceo i ara està realitzant la seva primera temporada a terres portugueses.

Jordi Adroher va arribar del Vic el 2009 i va fitxar pel Reus el 2011

Jordi Adroher (2009-11)

El 2018, Jordi Adroher era l’únic membre del Benfica amb passat barcelonista. El Palau va ser casa seva entre el 2009 i el 2011 i el gironí va sumar la OK Lliga i la Lliga Europea del curs 2009/10. També va tornar a jugar al Palau amb la samarreta del Reus entre el 2011 i el 2014 i, aquest estiu, amb la selecció espanyola per disputar els World Roller Games.

Albert Casanovas (2000-2004)

Molt més llunyana és l’etapa d’Albert Casanovas al Barça. El reusenc, que està realitzant el segon curs a Lisboa, va militar a l’equip juvenil i junior blaugrana quan tot just començava el segle XXI i va arribar a debutar amb el primer equip. Ho va fer el 8 de març del 2003, en una golejada europea contra el Prato (9-1) i aquell curs també va estar present en els duels contra el Novara i el Reus. La temporada 2003/04 va ser convocat per Carlos Figueroa en deu ocasions, va celebrar l’OK Lliga assolida a Igualada i va marcar dos gols en Lliga Europea.

Albert Casanovas, darrere de Borregán, celebrant l'OK Lliga del 2004
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut