El Barça – Deportivo Liceo ja té confirmada la nova data i hora

El Barça – Deportivo Liceo ja té confirmada la nova data i hora

El partit que s’havia de disputar el 22 de desembre es jugarà el dimarts 11 de febrer (20.30 hores)

El duel entre el Barça i el Deportivo Liceo, que s’havia de disputar el 22 de desembre de 2019, torna a estar subratllat en el calendari. En concret, en el dimarts 11 de febrer (20.30 hores, Esport3). Així ho ha comunicat el Comitè Nacional d’Hoquei Patins de la RFEP, aprovant la data proposada per ambdós clubs.

El conjunt gallec no va poder agafar l’avió que l’havia de dur cap a Barcelona el dissabte 21, degut a les inclemències meteorològiques, i els àrbitres presents al Palau Blaugrana van tancar l’acta arbitral el diumenge 22 a les 12.15 hores i, tal com s’especifica en el reglament, amb l’equip blaugrana dins la pista.

Entrades a la venda

El duel que s’havia de disputar el 22 de desembre entre els dos primers classificats de l’OK Lliga va generar molta expectació i, coincidint amb la proximitat de les festes de Nadal, el Club va decidir que l’entrada al Palau Blaugrana fos gratuïta.

Ara, amb el nou context, les invitacions retirades a taquilles o a través del lloc web no seran útils pel partit del dia 11 de febrer i els aficionats que vulguin presenciar el clàssic de l’OK Lliga han de tornar a adquirir la seva entrada seguint el procediment habitual de tota la temporada: entrades gratis per a socis i sòcies i a partir de 9 euros per al púbic general.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut