Barça – Taradell: Visita inèdita al Palau!

Barça – Taradell: Visita inèdita al Palau!

(12.00 hores, Barça TV i OKLiga.TV) El Barça torna a jugar a casa per rebre la primera visita del conjunt osonenc

El Barça torna al Palau! Després d’un mes de desembre sense haver pogut jugar al fortí blaugrana, l’equip d’hoquei patins rep el Taradell (12.00 hores, Barça TV i OKLiga.TV). L’equip osonenc visita per primera vegada al Palau amb la confiança d’haver sumat onze punts i d’haver aconseguit resultats positius contra equips com el Liceo, el Reus o el Caldes.

L’equip no juga a la seva pista des de la victòria contra l’Igualada (8-4). “Fa molt que no juguem al Palau i tenim moltes ganes de tornar a jugar davant la nostra gent”, expressa Edu Castro. El tècnic blaugrana destaca que l’equip ha de seguir sent “el més competitiu possible per eixamplar la ratxa de victòries (13), que és el que ens ha permès arribar a ser líders en solitari”.

En el mateix sentit s’ha pronunciat Nil Roca, recordant els precedents del Taradell contra el Reus i el Liceo i assegurant que “no serà un partit plàcid”. “Afrontarem el duel com si fos un partit més per aconseguir la victòria i mantenir l’avantatge que vam aconseguir la temporada passada”.

Matias Pascual serà baixa pel duel d’aquest dissabte, ja que ha de complir sanció després d’haver arribat a les quatre targetes blaves. Per cobrir aquesta absència entrarà en la convocatòria el jove del planter Marc González. Els àrbitres del duel seran Oscar Valverde i Joan Nicolás.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut