Vic – Barça: Defensen amb autoritat el lideratge (4-7)

Vic – Barça: Defensen amb autoritat el lideratge (4-7)

Els blaugranes sumen l'onzè triomf a l'OK Lliga i es mantenen al capdavant de la classificació

El Barça ha sumat l'onzena victòria de la Lliga després de vèncer per 4-7 el Vic. Pablo Álvarez i Nil Roca, amb un doblet cadascun, i Matias Pascual, Sergi Panadero i Ignacio Alabart han estat els golejadors blaugrana; mentre que per al conjunt local han vist porta Carlos Sánchez i Le Berre, tots dos amb un doblet.  

Després d’uns minuts de tempteig i de domini, els blaugranes han iniciat el vendaval golejador. Pablo Álvarez ha recuperat una pilota a camp propi i ha obert la llauna després d’una gran conducció individual amb un bon xut des de la frontal de l’àrea. Pocs instants després, Nil Roca ha anotat el segon després d’una acció coral de tot l’equip, enviant la bola al fons de la xarxa des del segon pal. El festival golejador no ha cessat i just en l’acció següent ha arribat el tercer. Un potent xut exterior de Matias Pascual li ha permès situar el 0-3 el dia que tornava a jugar després de la seva lesió i coincidint amb el seu 30è aniversari. El Vic ha retallat distàncies amb gol de Carles Sánchez, però els blaugranes han tornat a eixamplar la distancia a l’electrònic amb gol de Panadero, que ha definit a la perfecció davant Burgaya.

El Vic colla, però els blaugranes s'enduen el triomf

Només s'havien disputat 38 segons del segon temps i els blaugranes ja havien anotat el cinquè de la nit. Ignacio Alabart ha culminat una gran combinació amb Joao Rodrigues per acabar rematant dins l'àrea. Els locals han pogut retallar, novament, distàncies en el marcador, però Le Berre ha errat en la falta directa contra el porter blaugrana. Qui sí que ha estat encertat de cara a porta ha estat Carles Sánchez, que ha recuperat la possessió a camp propi i ell mateix ha culminat l'acció per anotar el 2-5. Els blaugranes no han abaixat els braços i s'han refet del gol dels locals amb la segona diana de Pablo Álvarez, que suposa la seva 17a diana i el converteix en el nou Pitxitxi de l'OK Lliga.

Els locals han entrat en el partit amb un doblet de Le Berre en un minut per situar el 4-6 al Pavelló Olímpic del Club Patí Vic. Els blaugranes, però, han sentenciat definitivament el partit amb un gol de Nil Roca que ha enviat al fons de la xarxa una bola morta dins l'àrea. Així doncs, el 4-7 definitiu manté el Barça al capdavant de la classificació amb 33 punts. El següent partit serà a la pista del Benfica el dissabte 14 (17.00 hora de Barcelona).

FITXA DEL PARTIT 

Vic, 4
Barça, 7 
 
Vic: Ernest Burgaya, Roger Font, Jaume Molas, Marc Povedano i Jordi Urbano -cinc inicial- Jassel Oller, Carles Sánchez, Le Berre, Arnau Font.
Barça: Sergio Fernández, Pablo Álvarez, Pau Bargalló, Sergi Panadero, Helder Nunes -cinc inicial- Matias Pascual, Nil Roca, Ignacio Alabart i Joao Rodrigues.
Gols: 0-1, Pablo Álvarez (min. 9); 0-2, Nil Roca (min 12); 0-3, Matias Pascual (min 13); 1-3, Carles Sánchez (min 14); 1-4, Sergi Panadero (min 25); 1-5, Ignacio Alabart (min 26); 2-5, Carles Sánchez (min 39); 2-6, Pablo Álvarez (min 41); 3-6, Le Berre (min 42); 4-6, Le Berre (min 42); 4-7, Nil Roca (min 47).
Àrbitres: Antonio Gómez i Joel Garcia. Han amonestat amb targeta blava el local Roger Font i el blaugrana Matias Pascual. Faltes: 6-1. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut