Vic – Barça: La defensa del liderat comença a Osona

Vic – Barça: La defensa del liderat comença a Osona

(20.00 hores, OKliga.TV) La victòria a Reus i el nou lideratge poden tenir continuïtat amb un bon resultat a Vic

El Barça afronta la dotzena jornada de l’OK Lliga havent assolit un lideratge que, fins ara, havia estat propietat del Liceo. La victòria de dimarts a Reus, en el duel ajornat de la cinquena jornada, dona encara més confiança a un equip que suma deu victòries seguides: “Ens ha costat molt arribar fins aquí”, afirma Edu Castro, que ha destacat que ara l’equip té la responsabilitat de defensar el liderat (empatats a punts amb els gallecs però amb set gols de diferència) en el duel d’aquest dissabte a Vic (20.00 hores, OK Liga TV).

L’equip ha preparat el duel a Vic amb dos entrenaments, un al Palau Blaugrana i un de portes obertes a Piera. “Venim d’un partit molt intens i anem a una pista molt complicada”. “Jugarem contra un equip molt competitiu i que defensa molt ordenat”.

Ignacio Alabart, que aquesta setmana ha estat premiat com a Millor Esportista Masculí de la Corunya del 2018, ha assegurat que “sempre tenim la il·lusió d’estar a dalt de tot, perquè l'obligació del Barça és estar el més amunt possible”. Per tant, ara s’afronta el primer duel com a líders “amb la màxima ambició per consolidar aquesta posició”.

El Vic es troba en dotzena posició, amb vuit punts després de dues victòries i dos empats. “La classificació diu una cosa, però el seu joc i els resultats en diuen una altra”. “És un equip que competeix molt bé i sap a què juga”. Alabart també ha recordat que “les últimes temporades ens ha costat treure un bon resultat a Vic” (empat a tres i victòria ajustada 1-2).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut