Barça – Igualada Rigat: Superen un rival directe (8-4)

Barça – Igualada Rigat: Superen un rival directe (8-4)

L’intercanvi de cops cau de la banda blaugrana, en una segona meitat brillant en què els d’Edu Castro han vist porteria fins a cinc vegades

L’Igualada arribava al Palau Blaugrana com a principal perseguidor del Barça. Els d’Edu Castro, però, eren conscients que l’enfrontament amb els igualadins era una prova de foc per no perdre l’estela del Liceo, i així ho han plasmat des de la seva arrencada. La determinació i l’efectivitat de cara a porteria ha permès al Barça embutxacar-se el triomf per 8-4.

Pràcticament en la primera ocasió blaugrana, Pau Bargalló ha perforat la porteria defensada per Elagi Deitg per avançar el Barça amb un molt bon gol (1-0, min 1). L’inici fulgurant culer s’ha anat transformant en una igualtat sobre el parquet, amb uns visitants molt rocosos en defensa. L’actuació del porter igualadí, amb diverses aturades de mèrit –entre elles una falta directa–, ha estat essencial per mantenir la mínima diferència. El Barça ha aconseguit lligar una excel·lent jugada trenada que ha acabat Joao Rodrigues empenyent la bola de Nunes (2-0, min 18). Però això no era tot abans del descans; una magnífica paret entre Helder Nunes i Pau Bargalló al fons de la pista ha acabat amb el tercer gol blaugrana (3-0, min 21). L’Igualada no ho havia dit tot encara, perquè instants abans d’anar als vestidors Ton Baliu ha retallat distàncies culminant un contraatac (3-1, min 24).

Espectacle ofensiu al Palau

La segona part ha ofert un hoquei de luxe per part dels dos conjunts. Marc Palau ha aconseguit posar els visitants a tan sols un gol de distància (3-2, min 27). Els d’Edu Castro hi han posat remei de seguida, quan Helder Nunes ha tornat a posar distància aixecant i picant la bola (4-2, min 30). Pocs minuts després, Joao Rodrigues ha signat la cinquena diana blaugrana, aprofitant una assistència de Pau Bargalló des de darrere la porteria (5-2, min 32).

Pau Bargalló ha fet el sisè culer, segellant així una magnífica actuació (6-2, min 37). L’Igualada ha tornat el cop immediatament amb un gol de cullera de Jordi Méndez (6-3, min 38). I en aquest intercanvi de cops, de nou ha colpejat el Barça amb una diana de Pablo Álvarez, esmunyint la bola pel pal curt (7-3, min 42). El conjunt visitant, encara amb forces, ha pogut ajustar l’electrònic gràcies a Gerard Riba (7-4, min 47). Per culminar la gran segona meitat, Ignacio Alabart ha posat la cirereta blaugrana (8-4, min 49).

Amb aquesta victòria, el Barça es reafirma en la segona posició de l’OK Lliga amb 27 punts, després de 10 jornades disputades, una menys que la resta. Els blaugranes jugaran el seu partit pendent el proper dimarts, a les 21 h, quan visitaran el Reus Deportiu. Una magnífica oportunitat per retallar distàncies amb el Liceo i tenir el liderat més a prop.

FITXA DEL PARTIT

Barça, 8
Igualada Rigat, 4

Barça: Sergi Fernández, Pablo Álvarez, Pau Bargalló, Sergi Panadero, Helder Nunes –cinc inicial– Marc González, Nil Roca, Ignacio Alabart i Joao Rodrigues.
Igualada Rigat: Elagi Deitg, Sergi Pla, Ton Baliu, Tety Vives, Jordi Méndez –cinc inicial– Gerard Riba, Aleix Miramon, Marc Palau i Bernat Yeste.
Gols: 1-0, Pau Bargalló (min 1); 2-0, Joao Rodrigues (min 18); 3-0, Helder Nunes (min 21); 3-1, Ton Baliu (min 24); 3-2, Marc Palau (min 27); 4-2, Helder Nunes (min 30); 5-2, Joao Rodrigues (min 32); 6-2, Pau Bargalló (min 37); 6-3, Jordi Méndez (min 38); 7-3, Pablo Álvarez (min 42); 7-4, Gerard Riba (min 47); 8-4, Ignacio Alabart (min 49).
Àrbitres: Raul Burgos i Iñigo López. Faltes: 11-9. Blava al visitant Marc Palau.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut