Lleida Llista - Barça: Claredat ofensiva, hermetisme defensiu (0-6)

Lleida Llista - Barça: Claredat ofensiva, hermetisme defensiu (0-6)

Amb un catàleg d’assistències de Pau Bargalló, els culers han golejat els lleidatans amb dianes de João Rodrigues (3), Helder Nunes, Alabart i del mateix ‘8’ culer

La càrrega blaugrana no ha parat cap segon. El Barça ha golejat el Lleida Llista Blava (0-6) en la jornada 10 de l’OK Lliga. João Rodrigues (3), Helder Nunes, Alabart i Pau Bargalló han estat els autors de les sis dianes barcelonistes, que podrien haver estat més si el porter local no hagués fet 35 aturades. Però si cal destacar un jugador, també s’ha d'esmentar el 8 culer, que s’ha erigit com el cap pensant que ha desbordat la defensa lleidatana.

Càrrega culer

El gol ha tardat a arribar a la pista Onze de Setembre de Lleida. A la part final de la primera meitat, Helder Nunes, gràcies a una assistència de João Rodrigues, ha trencat la tònica dels llançaments d’aquest partit de càrrega ofensiva culer. Perquè abans de marcar el 0-1, el 78 blaugrana ha topat una vegada i una altra amb el porter Lluís Tomàs. El principal responsable d’aquesta solitària diana. Dinou intervencions del 10 del Lleida Llista, en el primer període, han negat les possibles celebracions de Panadero, Bargalló o João.

A l’altra porteria, la calma anotadora l’han precipitat Aitor Egurrola i la fusta. El capità del Barça ha utilitzat les seves habilitats i proteccions per evitar l’entrada de l’elenc local al partit. En els 50 minuts de joc, els tres pals han estat protegits a la perfecció per la concentració i els tentacles del pop barcelonista, que fins i tot ha aturat un penal. Cap jugador blanc-i-blau, ni Alex Joseph, blaugrana cedit al Lleida que ha disputat el seu primer partit contra el Barça després de dues temporades a l’hoquei formatiu blaugrana, ha cantat gol.

Vendaval blaugrana amb festival de Bargalló

Una assistència és mitja diana. Pau Bargalló ha repartit quatre passades de gol en quatre de les cinc dianes dels d’Edu Castro en la segona meitat. La solidaritat del davanter català ha servit en safata el gol d’Alabart i el hat-trick de João Rodrigues, que també ha tingut temps per fallar un penal. Més ben dit, per enviar la bola als dominis de Lluís Tomàs, que ha fet més gran la sagnia blaugrana.

Aquesta festivitat anotadora del Barça s’ha materialitzat gràcies a la "hipnotització" de la bola. Un element que s’ha mogut al compàs dels estics barcelonistes, que amb parets i triangulacions ràpides han sentenciat aquest matx de jerarquia visitant. Amb la càrrega barcelonista que no parava d'insistir, l’assistent per excel·lència del partit, ha marcat: Pau Bargalló ha tancat la golejada del Barça davant el Lleida Llista Blava (0-6).

Així doncs, els d’Edu Castro han arribat a la victòria desitjada per consolidar-se segons a l’OK Lliga. Amb 24 punts, el Barça continua a la recerca del lideratge, que ara mateix és del Liceo. El pròxim partit dels barcelonistes per pressionar el líder serà al Palau Blaugrana contra l’Igualada Rigat (dissabte, 30 de novembre - 12.30).

FITXA DEL PARTIT 

Lleida Llista,  0
Barça, 6

Lleida Llista: Lluís Tomàs, Joan Cañellas, Oriol Vives, Andreu Tomàs i Alex Joseph -cinc inicial- Marc Palazon, Nathan Gefflot, Sergi Folguera i Sergi Duch.
Barça: Aitor Egurrola, João Rodrigues, Sergi Panadero, Helder Nunes i Pau Bargalló -cinc inicial- Ignacio Alabart, Pablo Álvarez, Nil Roca i Marc González.

Gols: 0-1, Helder Nunes (min. 22); 0-2, Alabart (min. 29); 0-3, João Rodrigues (min. 39); 0-4, João Rodrigues (min. 36); 0-5, João Rodrigues (min. 37); 0-6, Pau Bargalló (min. 46).

Àrbitres: Angel Tavera i David Calonge. Faltes: 8-8.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut