Barça – Calafell Tot l’Any: Amb el desig d’una nova victòria al Palau!

Barça – Calafell Tot l’Any: Amb el desig d’una nova victòria al Palau!

(21.00 hores, Barça TV) El Barça rep el Calafell, que té la moral ben alta després de superar el Reus

Ja retornats d’Alemanya (2-7), el Barça ha canviat ràpidament el xip europeu pel de l’OK Lliga. L’equip s’ha entrenat aquest dilluns per preparar el duel contra el Calafell Tot l’Any, que visita el Palau Blaugrana aquest dimarts (21.00 hores, Barça TV i OKLiga.TV). L’objectiu és clar: aconseguir la setena victòria consecutiva a la competició domèstica.

El Calafell arribarà al Palau Blaugrana després d’haver-se imposat al Reus en l’última jornada (4-3). “Vindran motivats”. “És un equip competitiu que sap molt bé el que fa”, ha dit Edu Castro, destacant també la derrota per la mínima davant el Liceo (1-2).

El tècnic també ha recordat el precedent d’aquesta temporada a la segona jornada de la Lliga Catalana (2-6). “Vam guanyar de quatre gols però ens va costar molt obrir el partit”. “Ara tornem al Palau i hem de fer un bon partit. No ens podem permetre cap relaxació”.

Aitor Egurrola també ha subratllat que la victòria contra el Reus dóna “molta moral” a un conjunt que “vindrà a fer un partit lent per evitar que tinguem un ritme alt de bola”. El capità ha reconegut que “estem en un moment de millora i seguirem creixent com a equip”. “Hem de continuar treballant”. Els àrbitres seran Dani Villar i Tània Pardo.

Jornada intensa al Palau Blaugrana

El duel contra el Calafell serà el segon dels partits oficials que es jugaran al Palau Blaugrana en un intens dimarts al feu barcelonista. A les 12.00 hores serà el torn de l’handbol, que jugarà l’onzena jornada de la Lliga Asobal contra el Liberbank Cantabria Sinfín. L’entrada serà gratuïta i el partit matinal servirà per promocionar l’handbol entre escoles i clubs esportius.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut