Germania Herringen – Barça: Golejada treballada a Alemanya (2-7)

Germania Herringen – Barça: Golejada treballada a Alemanya (2-7)

Els locals ha plantat cara, però un efectiu Barça s’ha acabat embutxacant una victòria consistent, la segona a la Lliga Europea

Victòria treballada i contundent del Barça a la pista del Germania Herringen (2-7). La visita a Alemanya en la segona jornada de la Lliga Europea s’ha saldat amb una golejada davant un rival que ha plantat cara durant bona part del partit. Els locals han aconseguit incomodar al Barça, però quan s'ha posat entre cella i cella la victòria, els culers s'han servit de l'efectivitat de cara a porteria i no han donat més opcions. Els gols blaugrana, ben repartits: dos de Joao Rodrigues, dos de Pablo Álvarez, dos de Pau Bargalló i un d’Helder Nunes.

La primera meitat ha començat disputada i amb opcions per al conjunt alemany. Els locals haurien pogut avançar-se en l’electrònic amb un llançament de penal, però l’han enviat al pal. Uns minuts després, el Barça s’ha posat les piles i ha obert la llauna en dues oportunitats. Primer, Joao Rodrigues ha perforat la porteria del Germania Herringen gràcies a una bona assistència de Bargalló. Instants després, jugada amb els mateixos protagonistes: Bargalló posa la bola per a Joao, que ha signat el segon blaugrana. Els locals, però, no s’han arronsat i han intentat retallar distàncies. Aitor Egurrola ha aturat el xut de penal de Lucas Karschau, i, posteriorment, el llançament de Schulz s’ha perdut per sobre de la porteria blaugrana. La insistència del Germania Herringen ha tingut, finalment, premi, quan Liam Hages ha superat Egurrola durant una superioritat. La reacció del Barça, però, ha estat immediata, quan Pablo Álvarez ha rematat al fons de la xarxa una fantàstica assistència de Marc González.

Efectivitat per liquidar el partit

Els d’Edu Castro han tornat dels vestidors decidits a liquidar el matx amb rapidesa. Davant uns rocosos alemanys, el Barça ha imposat el seu ritme, amb Pau Bargalló com a protagonista. El de Sant Sadurní d’Anoia s’ha embutxacat dos gols pràcticament consecutius; primer, recuperant una bola en pista pròpia i amb un potent xut, i, després, culminant una jugada amb un xut de cullera. Els alemanys han retallat distàncies mitjançant Lucas Karchau, però el Barça ha respost immediatament amb un xut de pala de Pablo Álvarez, que ha desviat un contrincant. Poc després, Helder Nunes ha fet el setè i definitiu blaugrana culminant un contraatac.

D’aquesta manera, el Barça s’embutxaca el segon triomf en dos partits de la màxima competició continental. En ambdós casos, per golejada. Els d’Edu Castro mesuraran el seu bon estat de forma el proper dimarts, 19 de novembre, a l'OK Lliga, quan rebran el Calafell. El proper partit de Lliga Europea serà davant el Benfica, el proper 14 de desembre, a Lisboa.

Fitxa tècnica

SK Germania Herringen, 2
Barça, 7

 SK Germania Herringen: Timo Tagethoff, Lucas Karschau, Liam Hages, Robin Schulz, Kevin Karschau -cinc inicial. Cristoph Rindfleisch, Milan Brandt, Justin Klein.
Barça: Aitor Egurrola, Pablo Álvarez, Pau Bargalló, Sergi Panadero, Ignacio Alabart -cinc inicial. Helder Nunes, Joao Rodrigues, Marc González i Matias Pascual.
Gols: 0-1, Joao Rodrigues (min 11); 0-2, Joao Rodrigues (min 13); 1-2, Liam Hages (min 23); 1-3, Pablo Álvarez (min 24); 1-4, Pau Bargalló (min 38); 1-5, Pau Bargalló (min 38); 2-5, Lucas Karchau (min 43); 2-6, Pablo Álvarez (min 44); 2-7, Helder Nunes (min 48).
Àrbitres: Johannes Schneider i Roland Eggimann. Faltes: 5-6. Targetes blaves al local Robin Schulz, i als blaugranes Pau Bargalló i Matias Pascual. Foto: wa.de

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut