SK Germania Herringen – Barça: La seriositat d'Itàlia s'ha de mantenir a Alemanya

SK Germania Herringen – Barça: La seriositat d'Itàlia s'ha de mantenir a Alemanya

(18.00 hores) El Barça afronta la segona jornada de la Lliga Europea a la pista de l’SK Germania Herringen

L’inici de la Lliga Europea a Sarzana va ser contundent. El 0-10 obtingut evidencia la seriositat amb la qual el Barça d’hoquei patins es pren la Lliga Europea. És la competició més il·lusionant i, per arribar a l’objectiu final, no hi ha moments per relaxar-se. I tampoc davant un rival amb un potencial inferior com el que visita aquest dissabte (18.00 hores). L’SK Germania Herringen és el rival de la segona jornada: “És la Lliga Europea i haurem de fer un partit seriós, com el que vam fer a Sarzana”, ha afirmat Edu Castro.

L’equip ha volat aquest divendres fins a Düsseldorf i aquest dissabte jugarà a la ciutat de Hamm per segona vegada a la història, després de la visita a la fase de grups del curs 2013/14 (4-10). Aquesta vegada, han estat convocats els joves Marc González i Xano Edo, que cobreixen les absències de Nil Roca (per lesió) i de Sergi Fernández (per complir l’últim dels dos partits de sanció).

Sí que ha viatjat Helder Nunes, que ha assegurat que el primer objectiu de l'equip és "ser primers de grup" i que, per això, "és un partit important per seguir sumant". Els àrbitres seran els suïssos Johannes Schneider i Roland Eggimann.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut