Com és el proper rival a Europa: l’SK Germania Herringen?

Com és el proper rival a Europa: l’SK Germania Herringen?

El Barça visita per segona vegada a la història la ciutat de Hamm per enfrontar-se al vigent campió d’Alemanya

Sis anys després, els camins del Barça i del Germania Herringen tornen a creuar-se. A la mateixa Lliga Europea i en una fase de grups en que el Barça vol mostrar la mateixa solidesa de la primera jornada a Sarzana (0-10 a Itàlia). L’equip es desplaçarà divendres cap a Alemanya per enfrontar-se al vigent campió alemany el dissabte 16 de novembre (18.00 hores).

Els precedents

Els dos únics resultats entre Barça i SK Germania Herringen són els del curs 13/14, amb dos triomfs contundents dels blaugranes (14-4 al Palau i 4-10 en el duel de tornada).

Després d’aquell curs, els de la ciutat de Hamm han mantingut la seva presència en la màxima competició continental un parell de temporades més, destacant un empat a 8 amb el Juventude de Viana (campanya 14/15) o l’ajustada victòria del Liceo (2-3) la temporada passada.

El bloc

Fins a set jugadors que van visitar el Palau Blaugrana la temporada 2013/14 segueixen defensant la samarreta del Herringen. Com és el cas del porter Timo Tegethoff, dels germans Lucas i Kevin Karschau, de l’esquerrà Liam-Gunther Huges, del defensa Justin Klein i del davanter Marcel Stork.

Els altres noms de l’equip són el defensa esquerrà Stefan Gurtler, els també defenses Luis Hages i Milan Brandt, el pitxitxi alemany Christoph Rindfleisch, així com el davanter Marcel Stork i el colombià Santiago Gusao.

Fins a quatre dels membres del Herringen van ser internacionals amb Alemanya en els últims World Roller Games de Barcelona: Timo Teghethoff, Lucas Karschau, Liam Hages i Christoph Rindfleisch.

Dominador a Alemanya

L’equip alemany, campió de l’última lliga, ha començat les cinc primeres jornades amb cinc victòries. L’únic entrebanc l’ha tingut a la pista del Benfica, on va caure per un contundent 14-0. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut