Palafrugell - Barça: Reacció blaugrana per sumar els tres punts (2-6)

Els gols de Pablo Álvarez (2), Helder Nunes (2), Joao Rodrigues i Ignacio Alabart certifiquen el sisè triomf a l'OK Lliga

El Barça ha sumat la sisena victòria consecutiva a l'OK Lliga després de vèncer el Palafrugell per 2-6. Sergi Canet ha avançat els locals i Pablo Álvarez ha situat l'empat en elmarcador. Pol Vives ha tornat a situar els del Baix Empordà al capdavant i els culers han culminat la remuntada amb un doblet d'Helder Nunes, un altre gol de Pablo Álvarez i gols de Joao Rodrigues i Ignacio Alabart.

Després d'uns minuts de tempteig, els gols han arribat encadenats. En cinc minuts s'han anotat cinc gols. Sergi Canet ha obert la llauna per als locals desviant un xut llunyà de Ferran Garcia i enviant la bola al fons de la xarxa. En l'acció següent, els blaugranes han situat l'1-1 després que Pablo Álvarez culminés una excel·lent assistència de Pau Bargalló. Un minut després, el Palafrugell ha tornat a col·locar-se al capdavant del marcador gràcies al gol de Pol Vives, que ha aixecat i picat la bola davant Egurrola. Només un minut després, ha arribat la resposta culer en forma de gol d'Helder Nunes amb un xut de cullera. Els d'Edu Castro han culminat la remuntada en el primer temps amb el doblet del jugador portuguès, que ha transformat un penal per peus de Sergi Canet.

Amplien distàncies en el segon temps

A la represa, el Barça ha ampliat distàncies en el marcador amb un altre gol de Pablo Álvarez, que ha assolit el seu doblet anotant de falta directa després que Matias Pascual rebés falta quan entrava dins l'àrea. Joao Rodrigues s'ha sumat a la golejada anotant el 2-5 després que Bargalló li fes l'assistència per segona vegada en el partit. Els blaugranes han comès la desena falta i el Palafrugell ha pogut reduir distàncies en el marcador, però Aitor Egurrola ha aturat l'acció de Ferran Garcia. Quan faltaven 47 segons per al final, Ignacio Alabart ha tancat el partit amb el 2-6 aixecant i picant la bola.

D'aquesta manera, els blaugranes sumen la sisena victòria, totes de manera consecutiva, a l'OK Lliga, i sumen 18 punts. A falta de disputar el partit ajornat contra el Reus, els d'Edu Castro són tercers, a sis punts del Liceo. El pròxim duel serà de la Lliga Europea d'hoquei patins, en què l'SKG Herringen visitarà el Palau Blaugrana el dissabte 16 (18.00 hores)

Palafrugell, 2
Barça
, 6

Palafrugell: Joel Palacín, Borja Ramon, Pol Vives, Marc Figa i Sergi Canet -cinc inicial. Ferran Garcia, Marcel Martínez, Rubén Ruiz.
Barça: Aitor Egurrola, Pau Bargalló, Sergi Panadero, Ignacio Alabart i Joao Rodrigues -cinc inicial. Pablo Álvarez, Helder Nunes, Matias Pascual, Marc González.
Gols: 1-0, Sergi Canet (min 15); 1-1, Pablo Álvarez (min 16); 2-1, Pol Vives (min 17); 2-2, Helder Nunes (min 18); 2-3, Helder Nunes (min 20); 2-4, Pablo Álvarez (min 35); 2-5, Joao Rodrigues (min 38); 2-6, Ignacio Alabart (min 50).
Àrbitres: Josep Gómez i Isaac Sanz. Faltes 8-10.