Barça – Noia Freixenet: Panellets, castanyes i Palau Blaugrana!

Barça – Noia Freixenet: Panellets, castanyes i Palau Blaugrana!

(20.45 hores, Barça TV i Esport3) El Barça rep un rival conegut i exigent que dona un toc d’hoquei patins a la festivitat de Tots Sants

Fins a sis partits van jugar-se la temporada passada entre el Barça i el Noia Freixenet. I, amb el record ben fresc d’aquests duels de Supercopa, Copa, OK Lliga i Lliga Europea, arriba ara la primera visita del curs dels de Sant Sadurní d’Anoia al Palau. El menú d’aquest divendres està escrit: panellets, castanyes i bon hoquei al Palau Blaugrana per donar la benvinguda al mes de novembre.

Tot plegat, en una festivitat de Tots Sants en què el conjunt d’Edu Castro necessita fer valer el factor pista per afrontar un partit “molt complicat”. “Esperem que el Palau ens torni a donar una victòria, amb el desig que vingui molta gent i es pugui veure un gran partit”. El duel es disputarà a les 20.45 hores (Barça TV, Esport3 i OKliga.TV).

Repassant els sis partits del curs anterior, Edu Castro recorda que “només en un partit no va haver-hi un resultat ajustat (el 7-0 de la tornada dels quarts de final europeus)”. “Hem de mirar el que vam fer aquell dia per repetir-ho”.

Sobre el rival, el tècnic ha destacat que és un conjunt que “sempre lluita, va al límit i t’imposa una exigència constant”. En el mateix sentit s’ha pronunciat Sergi Panadero: “Sabem del seu nivell i potencial, però estem preparats per afrontar aquest partit”. “Hem de fer el nostre joc al Palau, imposant la nostra manera de jugar”.

Els noms del Noia Freixenet

Respecte al curs anterior, el conjunt entrenat per Pere Varias ha incorporat dos jugadors amb pas per l’hoquei formatiu blaugrana: Jordi Ferrer (Vendrell) i Pol Manrubia (Voltregà), que substitueixen les baixes d’Edu Fernández (Sant Just), Humberto Mendes (Girona) i Marc Grau (Liceo). Així doncs, es mantenen els porters Martí Zapater i Xus Fernández i jugadors com Aleix Esteller, Sergi Aragonès, Xavi Costa i Sergi Llorca (cedit pel Barça).

Sobre els seus resultats, han caigut davant el Liceo (2-5) i el Girona (3-2), però s’han imposat al Lloret (0-1), el Taradell (6-1) i encadenen dos empats contra el Caldes (3-3) i el Reus (4-4). Els àrbitres seran Iñigo López i Jonathan Sánchez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut