Reus Deportiu Miró – Barça: Un clàssic en l’única pista que es resisteix!

Reus Deportiu Miró – Barça: Un clàssic en l’única pista que es resisteix!

(21.00 hores, Esport3) Els blaugranes volen allargar el dolç moment de joc en l’única pista que el Barça entrenat per Edu Castro no ha sortit victoriós

El Barça d’hoquei afronta aquest dimarts (21.00 hores, Esport3 i OK Liga TV) un complex examen per dos motius principals: el rival és el Reus que va imposar-se a la recent final de la Supercopa (3-2); i l’escenari és la única pista de l’OK Lliga en que el Barça dirigit per Edu Castro no ha pogut sortir victoriós (4-4 el curs passat i 3-2 fa dues campanyes). Amb aquests precedents, l’equip blaugrana és conscient de la dificultat del duel. “És un Reus-Barça i això ho diu tot”, ha comentat Edu Castro.

L’última victòria al Palau d’Esports reusenc es remunta al gener del 2016, ja que en els dos últims duels de l’etapa amb Ricard Muñoz com a tècnic tampoc es va guanyar (4-4 a l’OK Lliga i 3-2 a la semifinal de la Supercopa del 2016).

Amb poc marge de preparació

El clàssic de l’hoquei patins català arriba després de la jornada europea, amb la gran golejada a Sarzana (0-10) i la victòria del Reus contra el Dinan Quévert francès (6-2). El Barça ha fet un únic entrenament aquest dilluns amb l’objectiu de canviar ràpidament el xip de la Lliga Europea i seguir en les posicions capdavanteres de la taula.

"Serà un partit molt competit. Tenen jugadors com el Marc Julià i l'Àlex Rodríguez en estat de gràcia", ha comentat Aitor Egurrola, mencionant els dos principals perills ofensius d’un Reus que també va plantar cara a l’última semifinal de la Lliga Catalana disputada a Vic (victòria barcelonista per 2-0).

Baixa de Nil Roca

L’equip es presentarà a Reus amb la baixa de Nil Roca, coberta per un Marc González que dissabte va marcar el seu  primer gol amb el primer equip. D’altra banda, el conjunt de Jordi Garcia té l’absència de César Carballeira. Els àrbitres seran Ivan González i Ruben Fernández.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut