Hockey Sarzana – Barça: Duel inèdit per iniciar una nova Lliga Europea!

Hockey Sarzana – Barça: Duel inèdit per iniciar una nova Lliga Europea!

(21.00 hores, CERS TV) El Barça afronta l’inici de la màxima competició continental sense Nil Roca ni Sergi Fernández

És el torn de la Champions! El Barça inicia aquest dissabte una nova edició de la Lliga Europea, el prestigiós títol que ha aconseguit en 22 ocasions. I l’objectiu és fer-ho el millor possible en el Grup C, aspirant a superar els quarts de final i la desitjada Final Four. El camí, doncs, comença a casa d’un debutant Sarzana (21.00 hores, CERS TV) que farà valer el factor pista. “Anem molt avisats dels paranys que ens podem trobar”, adverteix Edu Castro.

L’equip es va desplaçar dijous al vespre cap a terres italianes i aquest divendres ha realitzat la corresponent prova de pista al ‘Vecchio Mercato’ de la localitat italiana, feu que la parròquia local qualifica d’infern. Acostumat a les adversitats, el golejador Pablo Álvarez afirma que “en il·lusió no ens pot guanyar ningú”.

Els joves del planter Marc González i Xano Edo formen part de l’expedició barcelonista, que no pot comptar amb el lesionat Nil Roca ni amb el sancionat Sergi Fernández. Els àrbitres del primer duel europeu d’aquesta temporada seran els portuguesos Paulo Almeida i Jaime Vieira.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut