“Ningú ens pot guanyar en il·lusió”

“Ningú ens pot guanyar en il·lusió”

El Barça viatja cap a Itàlia per iniciar una nova Lliga Europea en que el primer objectiu és “fer-ho bé per tenir la millor posició possible en un grup complicat”

El Barça d’hoquei patins ha fet aquest dijous el darrer entrenament al Palau Blaugrana abans de viatjar cap a Itàlia, on l’equip visitarà un debutant Sarzana (dissabte, 21.00 hores; CERS TV). L’equip farà aquest divendres la corresponent prova de pista al ‘Vecchio Mercato’ de la localitat italiana, on també hi seran els joves del planter Marc González i Xano Edo, que entren a la convocatòria per cobrir les baixes del lesionat Nil Roca i del sancionat Sergi Fernández.

Després de la sessió de gimnàs i de pista, el tècnic Edu Castro i Pablo Álvarez han fet les següents declaracions:

Edu Castro: “Anem molt avisats dels paranys que ens podem trobar”

“Primer hem de jugar la fase de grups, amb pocs partits, i ho hem de fer molt bé per tenir la millor posició possible en un grup molt complicat”

“El Sarzana és un equip molt intens, que ha arribat a la final de la CERS i a la semifinal de la Continental”

“És un equip molt treballat, ràpid i amb una pista de dimensions reduïdes que ho fa tot més complicat”.

“Anem molt avisats dels paranys que ens podem trobar”. “És una pista de 34x17 i això ens ha fet variar els entrenaments de la setmana”.

“Nil Roca continua fent el seu procés de recuperació i Sergi Fernández està sancionat. Jugarà Aitor Egurrola a la porteria i intentarem que les baixes no es notin gaire”

“Estem jugant més còmodes en els últims tres partits i mig, sent més fidels a la nostra idea. Estem segurs que continuarem en aquesta línia”.

Pablo Álvarez: “La seva pista és més petita i haurem de fer un joc més directe”

“Estem molt contents per començar la Lliga Europea, és una competició que ens fa molta il·lusió. Nosaltres tenim més experiència, però ningú ens pot guanyar en il·lusió”

“Volem començar amb bon peu. Jugarem contra un gran equip, amb una plantilla molt jove, ambiciosa i amb un bon atac. El curs passat van fer una molt bona temporada”.

“La seva pista és més petita i haurem de fer un joc més directe. Ells hi estan acostumats i això serà un factor molt important. Són menys metres i sempre tens un jugador a sobre”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut