Barça – Recam Làser Caldes: L’exigència d’una final recent

Barça – Recam Làser Caldes: L’exigència d’una final recent

(21.00 hores, Barça TV) El conjunt blaugrana rep el Caldes, equip que va posar les coses molt complicades a l’última final de la Lliga Catalana

El Barça i el Recam Làser Caldes donaran el tret de sortida a la quarta jornada de l’OK Lliga. El duel entre barcelonins i vallesans es jugarà aquest divendres (21.00 hores, Barça TV i OKliga.TV) amb el record ben present de la darrera final de la Lliga Catalana, disputada tot just fa un mes i decidida a la pròrroga (4-3). “Estem parlant d’un equip consolidat, amb ofici i intens”, destaca Edu Castro, recordant també el precedent de l’última semifinal de la Copa del Rei.

El tècnic blaugrana ha destacat que el proper rival “juga amb un ritme molt ràpid i conceptes individuals molt directes”. “Segur que ens ho posaran molt complicat, però tenim ganes de tornar a jugar al Palau, de fer bons partits i tenir bones sensacions de joc”.

L’equip ha realitzat aquest dijous l’últim entrenament de la setmana, en que està confirmada l’absència de Nil Roca per lesió. Sí estarà present Matias Pascual, autor del gol decisiu en la final catalana disputada a Vic. “Hem de tenir-los en compte i anirem al partit amb tota la intenció de guanyar”, explica l’argentí davant els mitjans de comunicació, advertint que es tracta  d’ “un equip molt intens que lluita fins a l’últim segon”.

Amb una victòria en tres jornades, el Caldes es troba en novena posició. L’equip dirigit per Edu Candami ha incorporat aquest estiu el porter Gerard Camps i el davanter Cristian Rodríguez, amb passat a l’hoquei formatiu blaugrana. Ambdós cobreixen les baixes de Cesc Campor i Pol Galbas. En  la plantilla també destaquen els germans Acsensi, Xavi Rovira, Ferran Rosa, Álvaro Borja Giménez, Marcos Blanqué i Sito Ricart.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut