Taradell – Barça: Solvència i paciència a domicili (0-5)

Els d’Edu Castro s’enduen el primer triomf fora de casa a la Lliga, en un partit que han rematat quan al Taradell se li han acabat les forces

El Barça s’ha servit de paciència i solvència per doblegar el Taradell per 0-5. Els locals han estat un escull per als blaugranes en la seva segona victòria a l’OK Lliga, malgrat que el resultat potser no ho reflecteixi. Els blanc-i-blaus han estat molt sòlids en defensa durant la primera meitat; els d’Edu Castro han tingut moltíssimes ocasions però només n’han pogut materializar dues. Ja, després del descans, amb el Taradell sense energies, el Barça ho ha rematat amb una notable eficàcia.

Des de l’inici, el Barça ha portat la iniciativa, buscant la victòria. Els d’Edu Castro s’han trobat una vegada i una altra amb el porter local, Dalmau, que ha fet intervencions de mèrit. Mentre els blaugranes buscaven el gol, els minuts passaven i el plantejament del Taradell estava sent reeixit. La resistència blanc-i-blava ha arribat a la seva fi quan Helder Nunes ha pogut desfer, per fi, l’empat, transformant un penal (0-1, min 14). Amb el premi a la insistència ja a la butxaca, el Barça ha seguit buscant les pessigolles a la sòlida defensa del Taradell i el segon gol ha arribat merescudament: Joao Rodrigues ha ajustat la bola al pal curt de la porteria local (0-2, min 18). Abans d’arribar al descans al Pujoló, els blaugranes haurien pogut sentenciar el partit, però el porter local ha evitat el gol de falta directa d’Helder Nunes.

El Taradell, sense forces

La segona meitat ha començat similar a la primera, amb un Barça dominant i un Taradell sòlid a prop de la seva porteria. A poc a poc, però, el partit ha anat perdent ritme i les ocasions s’han vist disminuïdes. El segon temps estava sent força plàcid, tret d'alguna aturada de mèrit d’Egurrola que ha evitat que el Taradell escurcés distàncies, fins que Pau Bargalló ha encarrilat el triomf blaugrana, amb una bona rematada (0-3, min 40). Només un minut abans, els blanc-i-blaus no han aconseguit transformar un penal que els hagués acostat en el marcador. Poc després, Joao Rodrigues ha segellat la victòria amb el seu particular doblet (0-4, min 44), en un moment en què al Taradell ja se li havien acabat les forces. Per rematar-ho, Pablo Álvarez ha fet el cinquè i definitiu gol instants abans del final (0-5, min 49).

L’equip d’Edu Castro buscarà seguir amb la inèrcia positiva a l’OK Lliga el proper divendres 11 d’octubre, quan rebrà el CH Caldes Recam Làser al Palau Blaugrana.

Taradell, 0
Barça, 5

Taradell: Albert Dalmau, Xavier Soler, Marc Soler, Jacint Molera i Daniel Rodríguez -cinc inicial. Albert Benito, David Martínez, Eduard Genís i Marçal Casadevall.
Barça: Aitor Egurrola, Pau Bargalló, Sergi Panadero, Ignacio Alabart i Joao Rodrigues -cinc inicial. Matias Pascual, Pablo Álvarez, Nil Roca i Helder Nunes.
Gols: 0-1, Helder Nunes (min 14); 0-2, Joao Rodrigues (min 18); 0-3, Pau Bargalló (min 40); 0-4, Joao Rodrigues (min 44); 0-5, Pablo Álvarez (min 49).
Àrbitres: Ángel Tavera i Gerard Gorina. Faltes: 7-8. Ha mostrat targeta blava al local Marc Soler.