Taradell – Barça: La primera cita sempre és especial

Taradell – Barça: La primera cita sempre és especial

(18.00 hores) El Barça d’hoquei patins afronta el primer partit a la localitat osonenca amb l’objectiu d’aconseguir el primer triomf a domicili

El primer partit sempre és especial. Barça i Taradell s’enfronten aquest dissabte (18.00 hores, OKliga.tv) per primera vegada en la història. Ho faran al pavelló El Pujoló d’una localitat osonenca que viu el seu primer curs a l’OK Lliga. “És una pista en què no hem jugat mai. Van guanyar el Caldes en l’únic duel que han jugat a casa i van fer un bon partit a Reus”, ha comentat Edu Castro.

El tècnic blaugrana ha destacat que el Taradell “no té res a perdre”. “És un equip amb jugadors veterans” –com el porter Albert Dalmau i els jugadors Marçal Casadevall i Dani Rodríguez– i “altres joves que tenen molta intensitat” –com l’exblaugrana David Martínez i Jacint Molera, Albert Benito, Edu Genís i els germans Marc i Xavier Soler.

“Hem de vigilar en tots els partits”

Helder Nunes

L’equip barcelonista ha fet aquest divendres l’última sessió prèvia al duel contra el Taradell. “Ens hem de preocupar de fer bé la nostra feina; sabem el que hem de fer”, ha subratllat Helder Nunes. El jugador portuguès, que està vivint les seves primeres jornades a l’OK Lliga, ha recordat que “hem de vigilar en tots els partits” i que el partit de la setmana passada contra el Girona “ens fa il·lusió i tenim bones sensacions per continuar jugant bé”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut