Duel inèdit a Taradell

Duel inèdit a Taradell

El Barça afronta aquest dissabte la primera visita al pavelló d’esports El Pujoló per sumar els tres punts davant un equip que debuta a l’OK Lliga

El Barça d’hoquei patins afronta aquest dissabte (18.00 hores, OKLiga.TV) una visita inèdita. El primer equip barcelonista jugarà per primera vegada contra el Taradell, equip nouvingut a l’OK Lliga.

La cita entre el conjunt blaugrana i l’osonenc arriba a la tercera jornada d’una fase regular en que el Taradell ja ha demostrat la capacitat per competir. En l’estrena a casa, contra el Recam Làser Caldes, va sumar els tres punts gràcies a una diana en l’últim segon. I en el primer partit a domicili va plantar cara al Reus Deportiu (4-1).

El mateix bloc i experiència a l'OK Lliga

Entrenats per Ferran Moreno, el Taradell ha mantingut el bloc de jugadors que va aconseguir l’ascens, amb l’única incorporació de David Martínez, format a l’hoquei base blaugrana i que arriba a Osona procedent del Sant Cugat. Albert Dalmau és el porter mentre que jugadors com Marçal Casadevall, Dani Rodríguez i Jacint Molera acumulen experiència a l’OK Lliga. El bloc de jugadors el completen Albert Benito, Edu Genís i els germans Marc i Xavier Soler.

Foto: David Martínez, durant la seva etapa de formació a l'hoquei base blaugrana. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut