Barça - Girona: Estrena balsàmica al Palau Blaugrana (8-2)

Els blaugranes golegen els gironins en la primera victòria dels d'Edu Castro a l'OK Lliga

El Barça ha aconseguit la primera victòria de l'OK Lliga després de vèncer amb contundència el Girona per 8-2. Amb la derrota a la primera jornada a la pista del Liceo (2-1), els d'Edu Castro han sumat els tres primers punts de la competició domèstica gràcies al hat-trick de Pablo Álvarez, al doblet de Joao Rodrigues i als gols de Helder Nunes, Matias Pascual i Ignacio Alabart.

Endollats des del primer minut. El Barça ha sortit al Palau Blaugrana amb l'objectiu de sumar la primera victòria de l'OK Lliga i, en la primera part, ha deixat sentenciat el partit. Pablo Álvarez ha obert la llauna després de desviar un xut exterior de Pau Bargalló, que reapareixia a la pista ja recuperat de la fractura al polze esquerre. La resposta del Girona ha arribat ràpidament. Gerard Pujol ha situat l'1-1 de falta directa després que Matias Pascual veiés la targeta blava.

Reacció immediata

Els d'Edu Castro no s'han enfonsat i, dos minuts després de l'empat dels visitants, Pablo Álvarez ha tornat a situar als blaugranes per davant en el marcador transformant un penal. Joao Rodrigues ha aprofitat una nova assistència de Bargalló per col·locar el 3-1. Sense deixar temps per a la reacció del rival, Helder Nunes ha marcat amb un xut potent de primeres. I ja en el tram final del primer temps, Joao anotava el seu doblet aprofitant una bola morta a l'interior de l'àrea.

No afluixen el ritme

Tot i l'ampli resultat al descans, el bon ritme inicial i Pablo Álvarez ha aconseguit el seu hat-trick particular amb un xut creuat pel primer pal, sorprenent Llaverola. El de San Juan ha provocat un penal i ha permès a Matias Pascual unir-se a la festa de gols per anotar el 7-1. Amb la desena falta dels gironins, Ignacio Alabart ha situat el 8-1 de falta directa, aixecant la bola i picant-la pel pal esquerre. A quatre minuts per al final, el Girona ha anotat el seu segon gol a pilota aturada amb una rematada d'Humberto Mendes, que ha superat Sergi Fernández per damunt.

Barça, 8
Girona, 2

Barça: Sergi Fernández, Sergi Panadero, Ignacio Alabart, Helder Nunes i Joao Rodrigues -cinc inicial. Aitor Egurrola, Matías Pascual, Pablo Álvarez, Pau Bargalló i Nil Roca.
Girona: Jaume Llaverola, Aniol Mangas, Xevi Gurri, Humberto Mendes i Gerard Pujol -cinc inicial. Pau Palacín, Oriol Garcia, Josep Hernández, David Carles i Marçal Coll.
Gols: 1-0, Pablo Álvarez (min 9); 1-1, Gerard Pujol (min 13); 2-1 Pablo Álvarez (min 15); 3-1, Joao Rodrigues (min 18); 4-1, Helder Nunes (min 22); 5-1, Joao Rodrigues (min 23); 6-1, Pablo Álvarez (min 28); 7-1 Matias Pascual (min 34); 8-1 Ignacio Alabart (8-1); 8-2 Humberto Mendes (min 46).
Àrbitres: Ivan González i Daniel Villar. Faltes: 13-10. Han mostrat targeta blava a Matias Pascual per als locals.