Reus Deportiu-Barça: Cauen per la mínima en un duel obert (3-2)

Els d’Edu Castro no poden conquerir la Supercopa d’Espanya en un partit vibrant i decidit en els darrers instants

No ha pogut ser. El Barça d’hoquei patins no ha pogut superar el Reus Deportiu a la final de la Supercopa d’Espanya (3-2). Un duel vibrant en què els reusencs s’han avançat i els blaugranes han arribat a capgirar el resultat, però en un final elèctric el Reus ha estat més encertat. Edu Castro no ha pogut comptar amb Pau Bargalló per lesió.

S’avança el Reus

La primera meitat ha començat sense ocasions destacades per cap dels dos conjunts i amb el Barça amb molta intensitat. Tot i la intenció de marcar el primer gol els d’Edu Castro no han trobat la precisió suficient de cara a porteria. Quan s’estava arribant ja al tram final de la primera meitat el Reus s’ha avançat amb un gol de pala de Marc Julià.

El Barça ha buscat l’empat davant la defensa ben tancada del Reus. Els del Baix Camp han pogut situar el 2-0 en un contracop, però Sergi Fernández ho ha evitat amb una gran reacció sota pals. Amb l’1-0 s’ha marxat al descans, però el Barça ha saltat a la segona meitat buscant l’empat amb tres llançaments en els primers compassos, el darrer d’ells el més clar per Helder Nunes

Insistència sense premi

Amb el Barça pressionant el duel ha donat pas a múltiples ocasions per als dos conjunts. El Reus ha estat a punt de situar el 2-0, però la bola ha rebotat al pal. Els d’Edu Castro han seguit cercant el gol amb paciència davant un Reus molt ben tancat al darrere. El Reus no ha pogut aprofitar una targeta blava a Sergi Panadero, ja que Sergi Fernandez ha evitat el gol sota pals.

El Barça capgira el resultat en un minut

João Rodrigues ha empatat el matx en aprofitar una bona recuperació culer al minut 43. Pocs segons després el jugador del Reus Marc Julià ha vist una targeta blava i Helder Nunes no ha desaprofitat la ocasió per capgirar el marcador i situar l’1-2.

Final elèctric

A partir d’aquí el partit ha entrat en uns minuts d’intercanvi d’ocasions entre els dos conjunts. Enmig de tanta intensitat el Reus ha empatat novament el matx amb una acció individual d’Àlex Rodríguez. Per la seva part, Helder Nunes no ha pogut marcar en la desena falta del Reus, ja que el seu llançament l’ha desviat Càndid Ballart sota pals. El marcador ha seguit movent-se amb un nou gol del Reus amb un llançament llunyà de Romà Bancells (3-2, min 47).

Els d’Edu Castro han tingut tres minuts per forçar la pròrroga. En la desena falta blaugrana Àlex Rodríguez ha enviat la bola al pal i s’ha mantingut el 3-2 fins al final. El Barça d’hoquei patins ha buscat fins al darrer sospir l’empat, però sense fortuna.

Reus, 3
Barça, 2

Reus: Càndid Ballart, Romà Bancells, Àlex Rodríguez, Joan Salvat i Marc Julià –cinc inicial-, P. del Río, Najera i Tiago Rafael.

Barça: Sergi Fernandez, Pablo Álvarez, Ignacio Alabart, Matias Pascual i Sergi Panadero –cinc inicial-, Nil Roca, João Rodrigues i Helder Nunes.

Gols: 1-0, Marc Julià (min 20); 1-1, João Rodrigues (min 43); 1-2, Helder Nunes (min 43); 2-2, Àlex Rodríguez (min 44); 3-2, Romà Bancells (min 47).

Àrbitres: Josep A. Ribó i Jonathan Sánchez. Targeta blava al blaugrana Sergi Panadero i al jugador del Reus Marc Julià. Faltes: 10 i 11.